0
0

Водорості Фуеру Вакаме, 50г

Відгуки:
(3)
  • Бонусні бали: 4
  • Наявність: В наявності
83.00 грн.
50г
500г
Водорості Фуеру Вакаме сушені.
Виробник:
Китай.
Збільшення в масі (ступінь розбухання) - в 14 разів.
Не потребує попередньої промивки і варіння.

Вакаме - надзвичайно смачні і корисні водорості. 
Мають ніжний аромат і освіжаючий смак. 
З них можна приготувати вишуканий салат Чука (або Хіяші Вакаме), в якому солодкуватий смак водорості відмінно поєднується з солоно-пряними нотками соєвого соусу і горіховим ароматом кунжуту. Він обов’язково займе почесне місце в вашому списку улюблених страв (рецепт дивіться нижче)!

Вакаме містить багато йоду. Також до складу входять мінерали Fe, Zn, P, Mg, Ca, K, Na та вітаміни А, С, Е, В, РР, К. Регулярне вживання допомагає підвищити імунітет, покращити роботу мозку, нормалізувати кров’яний тиск, а також позитивно впливає на стан шкіри, волосся та нігтів.
 

Корисні властивості водоростей Вакаме

  • очищують кров від отрут та токсинів;
  • знижують рівень холестерину;
  • поліпшують стан шкіри та волосся;
  • делікатне знижують вагу;
  • нормалізують менструальний цикл і гормональний баланс;
  • профілактика інсультів, інфарктів та онкологічних захворювань;
  • зміцнюють організм, підвищують працездатність.
Вакаме незамінні під час вагітності та в період лактації. Корисні речовини сприяють нормальному розвитку нервової системи у плода і допомагають організму матері відновитися після пологів.
 

Спосіб приготування Вакаме

Замочіть в холодній воді на 5-10 хвилин (на 1 частину водоростей 20 частин води). 
Використовуйте вакаме в салатах, супах, заправляючи олією або як складову соусів.  
 

Рецепт салату Чука (Хіяші Вакаме):

Замочити водорослі, після розбухання злити надлишок води.
Далі готуємо горіховий соус для чуки. 

У чаші блендера подрібніть арахіс (100 г), кунжут 100г (попередньо підсмажити на сковорідці), додайте 100г. рослинної оліі, 2ст.л. соєвого соусу. Суміш виходить досить густою.
В 150-200мл. води додайте 1 ст. л. меду, сік одного лимону, 1 ч. л. винного або яблучного оцту.
Змішайте горіхову масу з цим розчином.
Перекладіть суміш у глибоку миску і подрібніть ручним блендером. Таким чином краще подрібнюються горіхи, а консистенція буде більш однорідною.
Горіховий соус готовий.

Додайте до водоростей 2-3 ст.л. горіхового соусу - салат готовий. Насолоджуйтесь!
Відгуки покупців про товар 5 із 5

Наталя

Київ

02.01.2025

Текст
Дуже зручні у використанні. Замочив і навіть різати не треба. Особисто мені сподобались більше за сублімовану ламінарію. Вони ніжніші і нагадують чимсь гриби. Дякую за швидке обслуговування і гарний товар!

OLHA

Черкаси

20.12.2024

Текст
Купила на пробу, так тепер чоловік сказав, що це буде його улюблений салат на цілу зиму.Відправив в магазин за великою пачкою. Дякую за гарний продукт! Прийду ще.

Оксана

Черкаси

18.12.2024

Текст
Купила новинку і сподобались навіть більше за ламінарію, Прийду в магазин ще,

Питання (0)
Відгуки (0)
Register to leave a review about the product and earn reward points!

Відгуків про цей товар ще не було.