Ми в соцмережах: Instagram
Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Тема сайту:
(097) 00-513-00
Наша адреса
м. Черкаси, ул. Верхня Горова 25
Телефони
Графік роботи
  • Магазин: Пн-Нд з 9:30 до 17:30
  • Офіс: Пн-Пт з 9:30 до 17:30
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Пуер "Бінг Ча" Шу, 50г

0
Все про товар
Опис
Відгуки 0
Питання0
В наявності
178 грн.
Доставка
Нова Пошта відділення/поштомат/адреса (безкоштовно від 3000 грн.)
Нова Пошта відділення/поштомат/адреса (безкоштовно від 3000 грн.) Відправка щодня (Пн.-Пт.) при оплаті до 15:00
Оплата
Оплата картою Оплата картою
Оплата при отриманні Оплата при отриманні
Пуер "Бінг Ча" Шу, 50г
178 грн.
Опис

Опис

Шу Пуер у формі плитки. Пуер - китайський постферментірованний чай родом з провінції Юннань. Цей чай з певною витримкою, чим вона більша, тим пуер вважається краще. Згодом якість пуеру стає тільки краще, на відміну від інших видів чаю, які, як правило, з часом втрачають свою користь і смак.

Шу пуер - проводиться традиційним способом і витримується тривалий час (не менше 6 місяців). Таким чином, чай проходить пост-ферментацію традиційним способом. Причому витримка пуеру традиційним способом проходить у відносно сухих приміщеннях з використанням різних старовинних рецептів. Різні культури бактерій і різна організація процесу ферментації дуже впливають на смак, аромат і корисні властивості чаю.

Як правильно заварювати Пуер

Найпростіший спосіб приготування пуеру - заварювання в звичайному чайнику або чашці. Для однієї людини достатньо 3-5 грам (1-1,5 чайних ложки) сухого чаю на 150-200 мл води. Пу-ер заварюють гарячою водою (90-95 ° С)
  1. Промивання чаю. Насипте сухий чай в чайник (чашку) і залийте водою відповідної температури. Через 10-20 секунд вилийте воду. Її пити не варто! Зачекайте пів-хвилини або хвилину і переходите безпосередньо до заварювання. Таким чином лист промивається від можливої пилу і насичується водою, що дозволяє йому краще розкрити свій смак і аромат при заварюванні.
  2. Заварювання. Знову залийте чай водою відповідної температури, дайте настоятися 1-3 хвилини і перелийте чай з чайника в чашку. Якщо Ви заварюєте чай в чашці, то варто перелити чай в іншу чашку, або, в разі чашки з ситечком, витягнути ситечко. Інакше чай буде продовжувати наполягати і може стати гірким. Тепер можна насолоджуватися смаком і ароматом чаю. Коли Ви заварюєте певний чай вперше - наполягайте його недовго, наприклад 1 хвилину. Якщо після цього смак і аромат чаю здадуться Вам надто слабкими - збільшіть час настоювання на наступній заварці або в наступний раз, коли будете пити цей же чай. Якщо чай навпаки вийшов занадто міцним - час заварювання варто зменшити. Згодом Ви самі підберете оптимальне для Вас час заварювання того чи іншого чаю.
  3. Продовжуємо заварювання. Знову залийте чай водою відповідної температури і, після того як він завариться, перелийте його в чашку. Таким чином пуер можна заварювати 3-7 разів.
Відгуки

Відгуків про цей товар ще не було.

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.