Ми в соцмережах: Instagram
Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Тема сайту:
(097) 00-513-00
Наша адреса
м. Черкаси, ул. Верхня Горова 25
Телефони
Графік роботи
  • Магазин: Пн-Нд з 9:30 до 17:30
  • Офіс: Пн-Пт з 9:30 до 17:30
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Пуер Палацовий

5
Все про товар
Опис
Відгуки 5
Питання0
Немає в наявності
2 грн.
Мінімальна кількість замовлення цього товару 20
Доставка
Нова Пошта відділення/поштомат/адреса (безкоштовно від 3000 грн.)
Нова Пошта відділення/поштомат/адреса (безкоштовно від 3000 грн.) Відправка щодня (Пн.-Пт.) при оплаті до 15:00
Оплата
Оплата картою Оплата картою
Оплата при отриманні Оплата при отриманні
Пуер Палацовий
2 грн.
Опис

Опис

Висококласний Пу Ер, який в минулі часи виготовляли виключно для знатних людей. Приготовлено за технологією Шу з витримкою не менше 15 років.

Має тягне густий смак і землисто-деревний аромат з нотками спецій.

Як правильно заварювати Пуер

Найпростіший спосіб приготування пуеру - заварювання в звичайному чайнику або чашці. Для однієї людини достатньо 3-5 грам (1-1,5 чайних ложки) сухого чаю на 150-200 мл води. Пу-ер заварюють гарячою водою (90-95 ° С)
  1. Промивання чаю. Насипте сухий чай в чайник (чашку) і залийте водою відповідної температури. Через 10-20 секунд вилийте воду. Її пити не варто! Зачекайте пів-хвилини або хвилину і переходите безпосередньо до заварювання. Таким чином лист промивається від можливої пилу і насичується водою, що дозволяє йому краще розкрити свій смак і аромат при заварюванні.
  2. Заварювання. Знову залийте чай водою відповідної температури, дайте настоятися 1-3 хвилини і перелийте чай з чайника в чашку. Якщо Ви заварюєте чай в чашці, то варто перелити чай в іншу чашку, або, в разі чашки з ситечком, витягнути ситечко. Інакше чай буде продовжувати наполягати і може стати гірким. Тепер можна насолоджуватися смаком і ароматом чаю. Коли Ви заварюєте певний чай вперше - наполягайте його недовго, наприклад 1 хвилину. Якщо після цього смак і аромат чаю здадуться Вам надто слабкими - збільшіть час настоювання на наступній заварці або в наступний раз, коли будете пити цей же чай. Якщо чай навпаки вийшов занадто міцним - час заварювання варто зменшити. Згодом Ви самі підберете оптимальне для Вас час заварювання того чи іншого чаю.
  3. Продовжуємо заварювання. Знову залийте чай водою відповідної температури і, після того як він завариться, перелийте його в чашку. Таким чином пуер можна заварювати 3-7 разів.
Відгуки
Рейтинг товару:
4.2
Відгуків: 5
5
3
4
0
3
2
2
0
1
0
ирина анатольевна
06 червня 2020 (14:21)
Очень довольна качеством продукции и работой магазина. Буду покупать ещё и советовать знакомым.
Олег Петрович
17 травня 2018 (20:28)
Я что-то не понял в этом чае, или неправильно завариваю или он действительно отдает сероводородом. Когда то покупал брикетированный , но такого вкуса не было . В общем мне не зашло...
Мила
13 квітня 2018 (00:19)
Чай понравился, особенно цвет. И в целом я довольна всеми продуктами, что заказывала. А также благодарю за подарок!!!
Татьяна
20 жовтня 2017 (11:12)
Чай густой и насыщенный.
В целом - очень хорош собой по-своему.
В моем случае - Первые две заварки длительностью в 1-3 мин.яркого землянистого вкуса не было - был насыщенный густой вкус и аромат древесно-плодовый.
Заваривается быстро и хорошо.
Если оставить заварку на 5 мин. и более начинает проявляться яркий землянистый вкус и легкая горчинка.
Цвет насыщенный коричнево-красный, легкий розовый персиковый оттенок)..
Заваривали 3 раза...и все также густой и наполненный...
Оксана Владимировна
09 лютого 2017 (17:13)
Очень вкусный чай, но в чае есть пару маленьких камушек щебня. Это не мешает, камушки тяжелые и они на дне))
Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.