Ми в соцмережах: Instagram
Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Тема сайту:
(097) 00-513-00
Наша адреса
м. Черкаси, ул. Верхня Горова 25
Телефони
Графік роботи
  • Магазин: Пн-Нд з 9:30 до 17:30
  • Офіс: Пн-Пт з 9:30 до 17:30
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Перець білий горошок, 50г

2
Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки 2
Питання0
Немає в наявності
51 грн.
Доставка
Нова Пошта відділення/поштомат/адреса (безкоштовно від 3000 грн.)
Нова Пошта відділення/поштомат/адреса (безкоштовно від 3000 грн.) Відправка щодня (Пн.-Пт.) при оплаті до 15:00
Оплата
Оплата картою Оплата картою
Оплата при отриманні Оплата при отриманні
Перець білий горошок, 50г
51 грн.
Опис

Білий горошок, як і зелений, виробляють в країнах, де вирощують чорний перець: В'єтнам, Індія, Індонезія, Бразилія. Це плоди одного й того ж рослини - кучерявих перцевих ліан, які в дикому вигляді обвивають дерева і можуть досягати до 10 метрів. Кисті з плодами довжиною близько 15 см, на яких розташовано до 30 Костянок. Горошинки білого перцю діаметром від 4 до 6 мм.

Отримують чорний перець в результаті впливу високих температур на недостиглі, зелені плоди. Від впливу ферментів вони чорніють (процес дуже схожий на виробництво чаю).
Для того, щоб заготовити білий перець, збирають почервонілі плоди. Це свідчить про їх зрілості. Дуже цікаво те, що зі зрілих плодів можна приготувати чорний перець, так як вони містять набагато більше цукру. Наступним етапом йде очищення від верхньої оболонки, для чого перець замочують на кілька днів у воді. Це сприяє легкому відшарування луски. І тільки потім сушка. З цього випливає, що білий перець представляє собою тільки ядро (насіння).
На відміну від чорного горошку, вилущеними білі насіння менш пекучі, але більш ароматні, тому вони цінуються вище і дорожче, ніж чорний перець.

Застосування білого перцю в кулінарії

Білий перець використовують як в цілому вигляді (горошком), так і в молотом. Його кулінарне Застосування близько застосуванню чорного перцю, але є і виключення: білий перець не кладуть в солодкі страви і напої. Пряність особливо хороша там, де пекучість і гострота чорного перцю була б недоречна.

Ці прянощі добре відтіняє смак різних страв з м'яса, риби, овочів: супів, заливного, відвареного філе і ін., А також використовується в маринадах і світлих соусах. У деяких випадках краще використання меленого перцю.

Білий перець горошком вводять на початку теплової обробки, а після проварювання витягають, особливо якщо готується друга страва або підлива. Орієнтовна норма закладки - до 1 г на порцію.

Білий перець добре поєднується з гірчицею, базиліком, естрагоном, паприкою, цибулею, майораном, м'ятою, розмарином, чебрецем, імбиром, ялівцем та іншими прянощами.

Корисні властивості білого перцю

  • Білий перець покращує роботу шлунково-кишкового тракту,
  • допомагає при простудних та гострих респіраторних захворюваннях,
  • знімає спазми, стимулює кровообіг, приводить в норму обмін речовин і сприяє більш активному спалюванню калорій.
  • У медицині XIX століття ліки на основі білого перцю вважалися найдієвішим засобом при геморої.
Характеристики
Країна походження
Країна походження
В'єтнам
Відгуки
Рейтинг товару:
4.5
Відгуків: 2
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0
Ирина Владимировна
12 лютого 2021 (22:49)
Приобрела специи. Все пришло точно до грамма. Все очень свежее, ароматное. Продавец вежливый. Отправка вовремя. Товар упакован хорошо. Рекомендую к сотрудничеству!
Владимир
16 листопада 2017 (11:10)
хороший
Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.