Ми в соцмережах: Instagram
Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Тема сайту:
(097) 00-513-00
Наша адреса
м. Черкаси, ул. Верхня Горова 25
Телефони
Графік роботи
  • Магазин: Пн-Нд з 9:30 до 17:30
  • Офіс: Пн-Пт з 9:30 до 17:30
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Часник сушений, 100г

12
Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки 12
Питання0
В наявності
64 грн.
Доставка
Нова Пошта відділення/поштомат/адреса (безкоштовно від 3000 грн.)
Нова Пошта відділення/поштомат/адреса (безкоштовно від 3000 грн.) Відправка щодня (Пн.-Пт.) при оплаті до 15:00
Оплата
Оплата картою Оплата картою
Оплата при отриманні Оплата при отриманні
Часник сушений, 100г
64 грн.
Опис

Подрібнений часник по виду нагадує гранули невеликого розміру (кілька міліметрів), що мають колір від злегка жовтуватого до бежевого і сильний часниковий запах.

Застосування часнику в кулінарії

Часник - улюблена пряність російської, ізраїльської, французької, іспанської, азіатської кухні. Свіжий подрібнений, а також сушений подрібнений або різаний часник використовують в закусках з сиру і сиру, супах, гарячих стравах з м'яса (особливо з баранини) і тушкованою птиці, маринадах і соління з овочів і грибів, несолодкої випічці, соусах зі слив і кислих яблук .

Сушену і консервовану спецію використовують при смаженні і варінні м'яса, птиці, грибів, при приготуванні супів, холодців, холодців, домашніх ковбас, соусів, а також при заготівлі грибів і овочів на зиму.

Шеф-кухарі не рекомендують додавати часник в рибні страви, але при цьому підкреслюють, що спеція чудово поєднується з морепродуктами: креветками, морськими гребінцями, крабами, омарами. Експерименту заради часником ароматизують десерти, наприклад, морозиво, або напої: горілку, настоянки, коктейлі.

Як свіжий, так і сушений часник не любить довгої теплової обробки, інакше він просто розчиняється в блюді, надаючи йому гіркий смак і неприємний аромат. М'ясо для обсмажування або запікання натирають спецією перед приготуванням, а в плов часник додають, коли ставлять рис на упаривание. У супи і другі гарячі страви спецію кладуть за 3-5 хвилин до готовності або в момент вимикання вогню, а потім дають постояти їжі під кришкою ще кілька хвилин. Класти часник в тепле блюдо небажано, тому що різкий специфічний запах часнику "заб'є" всі інші і "спростить" смак страви.

Для пом'якшення часникового запаху, а також довго залишається в роті печіння і відчуття смаку спеції подрібнений часник слід використовувати спільно з такими прянощами, як кориця, бадьян, гвоздика, м'ята, аніс, кмин.

Часник добре поєднується з петрушкою, коріандром і його зеленню - кінзою, а також з чорним перцем, крес-салатом, цибулею та іншими прянощами. А для гасіння домашньої птиці добре використовувати поєднання часнику з кислими сортами яблук або слив.

Корисні властивості часнику, Застосування в народній медицині

Часник надає багатоаспектний лікувально-профілактичну дію на організм: збуджує апетит, нормалізує обмін речовин, покращує травлення, пригнічує процеси гниття і бродіння в кишечнику, надає болезаспокійливу і заспокійливу дію на кишечник.

Часник вважають найкращим антисептиком, що оберігає від будь-яких бактерій: жування протягом декількох хвилин зубчики часнику вбиває всі бактерії, що знаходяться в порожнині рота і дихальних шляхах. Спеція ефективна для підвищення опірності організму до таких інфекційних захворювань, як черевний тиф, дизентерія, холера. Часник використовують для лікування гнійних і довго не гояться ран і виразок, для виведення бородавок, мозолів, зміцнення волосся, при облисінні, добре допомагає при укусах комах.

Препарати часнику мають протизапальну, відхаркувальну, противосклеротическое і протиглисний дію. Вони виводять холестерин, затримують утворення атероматозних бляшок в аорті, уповільнюють ритм і збільшують амплітуду серцевих скорочень, сприяють розширенню периферичних і коронарних судин, корисні при неврозах серця, допомагають при стенокардії, запамороченні, мігрені, безсонні, ослабленні пам'яті, особливо в старечому віці. Однак вони протипоказані при захворюваннях нирок, епілепсії і вагітним жінкам.
Характеристики
Країна походження
Країна походження
Китай
Відгуки
Рейтинг товару:
4.8
Відгуків: 12
5
10
4
1
3
1
2
0
1
0
Татьяна
26 вересня 2020 (15:10)
Хороший, натуральный. ароматный чеснок. Очень удобно пользоваться
Ольга
15 серпня 2020 (21:49)
Измельченный чеснок хорошего качества. Очень ароматный. Использую для маринования мяса, иногда добавляю в салат. Рассыпной и не комкуется. Спасибо!
-Рома
03 серпня 2020 (13:58)
Хорошее качество, без мусора, отличный помол. Классная альтернатива для свежего чеснока - ведь после молотого никакого неприятного запаха нет, кушай смело! Классно, если сыпать её в борщ! Буду брать ещё.
Дмитрий
07 червня 2020 (21:49)
Очень ароматный, вкусный. Отлично подходит ко всем блюдам(особенно к борщу).Беру постоянно. Качество радует.
-Марина
13 грудня 2019 (11:16)
Очень удобно. Качество и цена соответствуюют. Рекомендую
Мирослав Иванович
02 липня 2019 (19:54)
Якість прекрасна, усім рекомендую
Лидия Михайловна
24 лютого 2019 (21:16)
Чеснок понравился.Обслуживание четкое.
Константин Алексеевич
04 жовтня 2018 (17:33)
Цена, качество, доставка, все супер. Рекомендую магазин.
Андрей
01 березня 2018 (22:14)
Все быстро и качественно.
Олег
27 листопада 2017 (10:53)
Консистенция - больше не гранула, а порошок. Запах - характерный, резкий. Мусора нет.
Ольга
31 серпня 2017 (14:24)
Мелкий очень, думала будет крупнее.
Наталья
05 квітня 2017 (00:10)
Ароматный чеснок,удобно пользоваться при готовке. Здесь по очень приятной цене))
Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.