Ми в соцмережах: Instagram
Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Тема сайту:
(097) 00-513-00
Наша адреса
м. Черкаси, ул. Верхня Горова 25
Телефони
Графік роботи
  • Магазин: Пн-Нд з 9:30 до 17:30
  • Офіс: Пн-Пт з 9:30 до 17:30
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Паприка різана копчена (піментон), 100г

2
Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки 2
Питання0
В наявності
58 грн.
Доставка
Нова Пошта відділення/поштомат/адреса (безкоштовно від 3000 грн.)
Нова Пошта відділення/поштомат/адреса (безкоштовно від 3000 грн.) Відправка щодня (Пн.-Пт.) при оплаті до 15:00
Оплата
Оплата картою Оплата картою
Оплата при отриманні Оплата при отриманні
Паприка різана копчена (піментон), 100г
58 грн.
Опис

Опис

Піментон характерний тим, що після сушіння перець коптять. В результаті на посилений слідкувати-пряний аромат паприки накладається глибокий димний: піментон є дуже ароматною спецією.

Навіть просто трохи цієї спеції додає неймовірно спокусливий димчастий смак і аромат будь-якої страви. Використання даного продукту для піци - це ще одне підтвердження як надати новий смак вже полюбилася Вами піци. Готуючи з паприкою різаної, Ви отримаєте: особливий і незвичайний смак; 100% аромат і чудовий ефект копчення.

Піментон один з найважливіших інгредієнтів іспанської кухні, його додають практично в усі страви: починаючи від ковбас (chorizo, наприклад) і закінчуючи супами. Особливо широко його використовують при приготуванні всіляких томатних соусів, супів, додають в блюда з рисом, в рибні страви, добре поєднується з м'ясом ... в загальному скрізь, де потрібно додати страві колір і тонкий димний аромат.
Характеристики
Країна походження
Країна походження
Україна
Відгуки
Рейтинг товару:
5
Відгуків: 2
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Наталія Андріївна
28 лютого 2021 (00:12)
Я дуже задоволена нашою співпрацею, всі ваші товари на протязі 3 років супер, сподіваюсь, що так буде і подальшому, вам всього найкращого,, наснаги, успіху!!!
Наталія
19 вересня 2019 (12:33)
Паприка сподобалась, думаю буду брати ще. Переживала за спосіб копчення, щоб був натуральний, а не "рідкий дим". Дуже схоже на натуральне копчення:)))
Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.