0
0

Іван-чай ферментований з ожиною, 100г

Відгуки:
(1)
  • Бонусні бали: 4
  • Наявність: Немає в наявності
89 грн.
100г
1кг
Повідомити про наявність

Опис

Ферментований іван-чай з ожиною дуже смачний і ароматний з приємною кислинкою. Процес ферментації дозволяє розкрити лікувальні властивості. У поєднанні з ожиною Іван-чай набуває більше корисних властивостей.

Іван-чай ферментований з ожиною
  • зміцнює серцевий м'яз, а також нормалізує рівень артеріального тиску.
  • виводить з організму шкідливий холестерин, зміцнює стінки судин.
  • підвищує рівень гемоглобіну в крові.
  • корисний для травлення, виводить шлаки і токсини.
  • має жовчогінні властивості, тому може нормалізувати роботу жовчного міхура.
  • помітно поліпшує Склад крові.
  • тонізуючий і загальнозміцнюючий засіб, що додає енергію і зміцнює імунітет.
  • містить вітаміни групи В, які нормалізують роботу нервової системи, а також прискорюють обмінні процеси.
  • корисний при застудах: прискорює одужання і підвищує опірність організму, надає потогінний і жарознижуючий впливу.

Процес виготовлення ферментованого іван-чаю з ожиною

При виготовленні іван-чаю ферментованого використовується лише добірна листя іван-чаю. Після очищення листя відбувається процес в'ялення, скручування і ферментації. Процес в'ялення листя відбувається шляхом пресування в спеціальну ємність, з якої викачується повітря. Після етапу в'ялення настає етап скручування, тобто скручується листя в спеціальних верстатах.

По завершенню скручування в іван-чай додається 20% від загальної ваги листя іван-чаю пюре ягід ожини і ще раз скручується. Після цього отримана маса ферментує. По завершенню вище зазначених процесів іван-чай сушиться в спеціально обладнаному приміщенні. В цілому процес виробництва однієї партії чаю триває 5 діб.
Відгуки покупців про товар 5 із 5

Валерий

Одесса

19.10.2020

Текст
Цілком задоволений, відмінний чай.

Питання (0)
Відгуки (1)
Register to leave a review about the product and earn reward points!
Валерий
Валерий
19.10.2020
Цілком задоволений, відмінний чай.