Ми в соцмережах: Instagram
Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Тема сайту:
(097) 00-513-00
Наша адреса
м. Черкаси, ул. Верхня Горова 25
Телефони
Графік роботи
  • Магазин: Пн-Нд з 9:30 до 17:30
  • Офіс: Пн-Пт з 9:30 до 17:30
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Камені пуеру елітні "Лао-ча Жожоба", 60г

0
Все про товар
Опис
Відгуки 0
Питання0
Немає в наявності
188 грн.
Доставка
Нова Пошта відділення/поштомат/адреса (безкоштовно від 3000 грн.)
Нова Пошта відділення/поштомат/адреса (безкоштовно від 3000 грн.) Відправка щодня (Пн.-Пт.) при оплаті до 15:00
Оплата
Оплата картою Оплата картою
Оплата при отриманні Оплата при отриманні
Камені пуеру елітні "Лао-ча Жожоба", 60г
188 грн.
Опис

Лао Ча Тоу (老茶头) – особливий продукт, який сформувався в процесі ферментації пуеру на етапі вологого скиртування («Во дуй»). Під час виробництва ферментація сировини відбувається у великих котлах. На дні цих ємностей і формуються чайні камені, що здобули величезне визнання у всьому світі.

Про чай пуеру існує чимало легенд і всі вони свідчать, що продукт з'явився абсолютно випадково ще за правління династії Цин. Але, якщо сам чай пуер існує вже тисячоліття, то камені пуеру довгий час ігнорувалися виробниками і просто викидалися як побічний продукт. І лише згодом була відкрита їх цінність. Робітники одного з виробництв заварили з них чай і пригостили директора. Так і було відкрито неповторний чайний продукт.

Чайні голови виготовляються шляхом глибокої ферментації листя та бруньок найкращих сортів чайних дерев з додаванням екстракту Жожоба.

Чай має густий аромат, в якому переважають димно-деревні та горіхові відтінки. Смакова палітра зріла, політональна. На перший план виходять виражені глибокі землисті, деревні та грибні тони. Відчутні солод, відтінки смаженого кешью, сухофрукти. Чайні голови делікатно і поступово розкриваються протягом кількох проливів. Колір готового напою насичений коньячний, яскравий та чистий.

Корисні властивості

Чай не тільки дуже смачний, а й корисний. Продукт містить велику кількість теїну, поліфенолів, пробіотиків та інших речовин, необхідних організму людини. Він покращує роботу травної, серцево-судинної, ендокринної систем. Чинить протизапальну та антибактеріальну дію, нормалізує обмінні процеси. Такий чай можна пити на протязі дня. Вранці він бадьорить, наповнює енергією. Опівдні – сприяє покращенню настрою та ясності думки. Увечері – дарує умиротворення та заспокоєння.

Спосіб заварювання

Традиційний метод. Сировина у кількості 6 г заливається 250-300 мл гарячої води (90-95 градусів) на 2-3 хв. Заварювати можна 5-7 разів.

Другий спосіб – заварювання у проливному чайнику. Першу заварку слід потримати довше. Витримує сировину до 15 проливів.

Є ще один варіант приготування – варіння. У цьому випадку добре спресована сировина ідеально розм'якшується та віддає всю смакову гаму. Варити можна як у воді, і на молоці.

Отримайте заряд бадьорості на весь день – порадуйте себе дивовижним, смачним та корисним напоєм!

Відгуки

Відгуків про цей товар ще не було.

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.