0
0

Зелений елітний чай "Списи Ку Дін"

Відгуки:
(4)
  • Наявність: Немає в наявності
2 грн.
г.
Мінімальна кількість замовлення цього товару 50 г.
Повідомити про наявність

Опис

Унікальний зелений китайський чай "Списи Ку Дін" (в перекладі з китайського - "гірка трава"), виготовлений за найдавнішою технологією з листя падуба широколистого. Відноситься до «гірким чаїв», хоча, по суті, чаєм він не є, так як проводиться не з чайного куща.

Урожай збирають з рослин на вологих схилах гір в південних китайських провінціях, обробляють за схожими з чаєм технологіям і скручують в так звані «списи» або «стріли».

Кудін володіє широким спектром лікувальних властивостей: жарознижуючим, протизапальну, антисептичну, сечогінну. Інші корисні властивості чаю "Списи Ку Дін":
  • нормалізує рівень цукру в крові, що робить його незамінним для хворих на цукровий діабет;
  • сприяє травленню і очищає організм, завдяки вмісту ферментативних комплексів, посилює активність органів, що сприяє кращому розщепленню жирів і холестерину і обміну речовин в цілому;
  • знижує тиск, допомагає при простудних захворюваннях;
  • використовується для профілактики пухлин, захищає організм від радіації, містить потужні антиоксиданти.
Списи Кудін можна заварювати як самостійний напій або додавати в інші чайні напої для користі. Особливо гарний Кудін з пуером.
 

Як заварювати "Списи Ку Дін"?

Правильне заварювання чаю Ку Дін дуже важливо, тому що від нього залежить рівень гіркоти напою.
Списи Ку Дін, заварені окропом, будуть сильно гірчити.

Зазвичай рекомендується використовувати воду з температурою близько 70 градусів, хоча можливі варіанти «на смак і колір», від 50 до 100 градусів. У загальному випадку, чим прохолодніше вода, тим менше гірким буде напій. Те ж стосується і кількості заварки, на перший раз візьміть півкопи на 200 мл води, а потім можна змінювати кількість за смаком.

Правильно заварений Кудін має невелику гірчинку, яка змінюється приємним, трохи солодкуватим присмаком.
Відгуки покупців про товар 5 із 5

Тема!

Андрій

Івано-Франківськ

27.01.2024

Текст
Це точно не той чай який можна пити щодня або пригощати гостей (хіба ви хочете зоб гості пошвидше звалили ????). Проте я рекомендую тим людям які не бояться експерементувати і шукають свій смак. Спочатку це було гірко! Дуже гірко! Навіть не весіллі молодим не так гірко ???? проте з часом привикаєш до смаку і зранку замість кави заходить як в суху землю. Ще й для профілактики різноманітних захворювань саме те! Якщо у вас є якісь паразити, вони від цього смаку просто очманіють і будуть шукати вихід, але то не точно ????

Я привыкла и мне даже вкусно.

Лена

Черкассы

10.02.2021

Текст
Очень полезно - это 100%, и даже вкусно. В первый раз было слишком горько, но со временем прям зашел мне вкус. Очень Классный чай. Рекомендую!

Светлана

Староконстантинов

13.12.2017

Текст
Покупала чай впервые. Очень горький, но мне нравится. Бодрит лучше кофе.

людмила

Днепропетровск

24.07.2017

Текст
Ох, ну это жесть!!! Такой горечи я не пила никогда, полынь отдыхает )). Но, вобщем, не жалею, что купила. Бодрящий эффект, единственное, надо во-первых - заваривать максимум три листика, во-вторых - заваривать не крутым кипятком, иначе, горечь будет очень явной. Думаю, что для зрения полезно или, от шока горечью я прозрела ))))))

Питання (0)
Відгуки (3)
Register to leave a review about the product and earn reward points!
- Лена
- Лена
10.02.2021
Очень полезно - это 100%, и даже вкусно. В первый раз было слишком горько, но со временем прям зашел мне вкус. Очень Классный чай. Рекомендую!
Светлана
Светлана
13.12.2017
Покупала чай впервые. Очень горький, но мне нравится. Бодрит лучше кофе.
людмила
людмила
24.07.2017
Ох, ну это жесть!!! Такой горечи я не пила никогда, полынь отдыхает )). Но, вобщем, не жалею, что купила. Бодрящий эффект, единственное, надо во-первых - заваривать максимум три листика, во-вторых - заваривать не крутым кипятком, иначе, горечь будет очень явной. Думаю, что для зрения полезно или, от шока горечью я прозрела ))))))