Молоді паростки ячменю в порошку. Опис
Корисні властивості паростків ячменю
Способи застосування паростків ячменю в порошку
Молоді паростки ячменю в порошку. Опис

Вам не вистачає енергії, відчуваєте втому і слабкість, вас турбує головний біль? Це ознака того, що ваше тіло потребує очищення.
100% порошкоподібний сік з паростків молодого ячменю допоможе в цьому процесі. Він рекомендується для всіх, хто піклується про здорове харчування.
Порошок з паростків ячменю - це порошок з висушених зелених пагонів молодих рослин. Насіння ячменю пророщують, висаджують в грунт і зрізають, коли пагони досягають 15-20 сантиметрів. Саме в цей час молоді пагони мають найбільшу харчову цінність. Потім зібрані паростки висушуються і перемелюють в порошок чудової якості. Один грам порошку паростків ячменю отримують з 15 грамів зелених паростків. Уявіть - в 100 грамах порошку міститься 1,5 кілограма паростків ячменю!
Молоді паростки ячменю включають в себе 36 вітамінів і мінералів. Це багатюще джерело таких мінералів, як селен, кремній, калій, фолієва кислота, магній, цинк, кальцій; фолієвої кислоти і амінокислот, а також вітамінів А, В1, В2, В3, В5, В6, В12, С і Е.
Як і всі зелені рослини, паростки ячменю багаті хлорофілом. Хлорофіл має детоксикаційні ефектом і можливістю видалення отруйних токсинів з організму має антиоксидантну дію при включенні в раціон.
Корисні властивості паростків ячменю

Хлорофіл активно оздоровлює нашу кров, насичує її киснем, уповільнює старіння.
Порошок з молодих паростків ячменю стимулює обмін речовин, очищає печінку і кров, захищає організм від канцерогенів, допомагає знизити тиск і рівень цукру, володіє потужною здатністю боротися з пухлинами. Надає допомогу в лікуванні таких захворювань як анемія, артрит, гепатит, шкірні захворювання. Розчиняє відкладення кальцію в суглобах.
Лікувальні властивості порошку зелених паростків ячменю:
- зміст ферментів і хлорофілу сприяють плавному перебігові детоксикації організму;
- наявність заліза і хлорофілу сприятливо позначається на роботі кровоносної системи, завдяки чому кисень надходить в усі частини організму;
- паростки ячменю допомагають усунути неприємний запах тіла;
- підвищує антиоксидантну активність, є профілактичним засобом проти раку, серцево-судинних захворювань і передчасного старіння;
- нормалізує рівень цукру в крові.
- порошок молодого ячменю позитивно впливає на імунітет, загоєння ран і виразок, сприяє регенерації всіх тканин організму;
- допомагає підтримувати кислотно-лужний баланс організму;
- покращує зовнішній вигляд волосся, шкіри та нігтів, обновлеят і омолоджує, запобігає зморшки;
- зменшує апетит, знижує кількість необхідної їжі, сприяє збереженню нормальної ваги, допомагає скинути зайві кілограми;
- порошок паростків ячменю ідеальний для включення до Складу спортивного харчування.
Володіючи високим вмістом кальцію і калію, трава ячменю часто згадується як «лужна» їжа. Лужні продукти нейтралізують надмірну кислотність в організмі, яка пов'язана з багатьма дегенеративних захворювань, такими як артрит і остеопороз.
Доктор Хагівара 40 років досліджував ячмінь і домігся успіху в Складанні правильного харчування - оптимальної їжі, що включає всі вітаміни і мінерали необхідні для міцного здоров'я. Доктор Хагівара, поставився до ячменю коктейлю як "до зброї великої сили": "Це не ліки, не продукт новітньої технології. Це просто природний засіб. Моя мрія - поширити якості ячменю коктейлю, щоб вилікувати суспільство, дуже нездорове на сьогодні.
Ячмінний коктейль - це не тільки безпечна і здорова їжа, це також і сильна зброя. Сила соку ячменю поширюється на розвиток нашого тіла і душі і як результат цього ми створимо більш здорове суспільство. "
Варто відзначити, що Ячмінний коктейль включений до Складу японської дієти.
Способи застосування молодих паростків ячменю в порошку
Достатньою денною дозою є 2-6 грамів порошку з паростків ячменю. Приймати потрібно на порожній шлунок за півгодини до їди.
Розмішайте чайну ложку порошку з гіркою (3 грама) в склянці з водою або соком і приймати 1-3 рази на день. Порошок також можна всипати в салат або інші страви, які не піддаються термічній обробці. Якщо паростки ячменю вживати вранці натщесерце, то ефект посилюється.
Разом з прийомом порошку пагонів ячменю бажано збільшити кількість споживаної рідини з розрахунку на 1 чайну ложку продукту 0,2 літра води. Живильні речовини засвоюються протягом 20 хвилин і забезпечують здоров'ям і енергією.