Ми в соцмережах: Instagram
Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Тема сайту:
(097) 00-513-00
Наша адреса
м. Черкаси, ул. Верхня Горова 25
Телефони
Графік роботи
  • Магазин: Пн-Нд з 9:30 до 17:30
  • Офіс: Пн-Пт з 9:30 до 17:30
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Кріп, 100г

3
Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки 3
Питання0
Закінчується
В наявності
31 грн.
Доставка
Нова Пошта відділення/поштомат/адреса (безкоштовно від 3000 грн.)
Нова Пошта відділення/поштомат/адреса (безкоштовно від 3000 грн.) Відправка щодня (Пн.-Пт.) при оплаті до 15:00
Оплата
Оплата картою Оплата картою
Оплата при отриманні Оплата при отриманні
Кріп, 100г
31 грн.
Опис

Кріп - одна з найпоширеніших в Росії прянощів. Однак його традиційне Застосування - в салати, супи, м'ясні другі страви, а також при засолюванні огірків і помідорів - обмежено літнім часом. Кріп у нас звикли застосовувати тільки в свіжому вигляді. Заготівля кропу на зиму, за винятком застосовуваної подекуди і лише іноді соляної суміші, майже не ведеться. Треба зауважити, що соляна суміш ліквідує багато цінних якостей кропу, не дає справжньої консервації.
А тим часом кріп можна успішно сушити і зберігати в сухому вигляді протягом всього року. При правильній сушці кріп не втрачається ні кольору, ні своїх властивостей.

Застосування кропу в кулінарії

Сухий і свіжий кріп можна в збільшених дозах вживати при гасінні і смаженні риби, особливо салаки (так звана салака по-фінськи). Для цього треба густо пересипати рибу кропом, змішаним з чорним перцем, петрушкою і цибулею так, щоб вона була закрита кропом і лежала б на підстилці із зелені. Таким чином можна смажити всяку морську рибу - вона стає значно ніжніше.

Сушеної і свіжою зеленню кропу приправляють салати, супи, перші і другі страви з м'яса, риби, птиці, овочів (особливо картоплі), грибів, квасолі, а також соуси і підливи. Молода городня трава чудово підкреслює смак страв з молока, сиру, сиру, яєць: супів, паштетів, омлетів, вареників.

Взимку поряд з сушеним кропом можна вживати також насіння кропу, які дуже добре зберігаються. Їх можна вводити при випікання коржів і пампушок, в супи, маринади, додавати в юшку, до відвареної та тушкованою рибі.

Крім власне кропу в сучасній кухні вживають також укропное масло (в найдрібніших дозах) і укропную есенцію, що представляє собою 20% -й спиртовий розчин укропного масла. Користуватися цими концентрованими прянощами треба дуже обережно, щоб не зіпсувати страву. Найчастіше вони застосовуються не в домашній кухні, а в громадському харчуванні.

У домашній кухні можна готувати кроповий настій для замісу на ньому лапшового тесту. Він повідомляє дуже приємний аромат домашньої локшини. Робиться він неСкладно. У неглибоку каструлю кладуть дрібно нарізану кріп, заливають невеликою кількістю води і настоюють 2 години. Після цього кріп добре віджимають і на отриманому настої замішують локшину. В результаті локшина і суп виходять дуже ароматними, причому аромат цей дуже тонкий і ніжний.

Сушену зелень кропу кладуть зазвичай за 5-10 хвилин до готовності страви, а свіжу - в кінці теплової обробки або у вже готову страву, тому що при тривалому нагріванні вона втрачає смак і запах.
Ця трава добре поєднується з чорним перцем, кінзою, петрушкою, цибулею, часником, базиліком і іншими прянощами.

Корисні властивості кропу

Всі їстівні частини кропу: зелень, молоді стебла, насіння, - широко застосовують у народній медицині. Ця трава має тонізуючу, зміцнює, відхаркувальну, сечогінну дію. Крім того, вона допомагає при безсонні, гіпертонії, хворобах травних органів і печінки, захворюваннях дихальних шляхів, знімає абстинентний синдром (т. Е. Похмілля), підвищує апетит.

Сушена зелень кропу рекомендується в лікувальних цілях при ожирінні, цукровому діабеті, відкладенні солей.

Кропова вода - давнє народне засіб, рекомендований при здутті живота у немовлят. Настій використовують для примочок при перевтомі очей, для обробки шкірних подразнень і висипань.

Передозування кропу в Складі ліки чревата різким зниженням кров'яного тиску, яке може проявитися у вигляді непритомності, тимчасового погіршення зору і занепаду сил. Тому краще всього приймати кріп разом з медом, гвоздикою, корицею, які нейтралізують його побічні ефекти.
Характеристики
Країна походження
Країна походження
Єгипет
Відгуки
Рейтинг товару:
3.7
Відгуків: 3
5
2
4
0
3
0
2
0
1
1
Татьяна Валентиновна
01 серпня 2019 (15:51)
Вместо этого укропа мне прислали семена, но по цене укропа. Заказала много приправ и в каждой пачке недовес. Разговор был ни о чём: "мы все правильно взвесили, это у вас там весы плохие!" Весы у меня отличные и перевешивала я по несколько раз. Не могла поверить в такую наглость! Про этот укроп вообще тишина. Вряд ли с таким отношением к людям у вас будет хорошая торговля… Бог вам судья!
Оксана
23 жовтня 2018 (20:52)
чистенький, приятного цвета и запаха
Наталья
05 квітня 2017 (00:08)
Хорошо высушенный, мелко порубленный,правильного зеленого цвета (не пересуш.) ароматный укропчик. Поехал в числе других приправ ребятам на фронт.
Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.