Ми в соцмережах: Instagram
Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Тема сайту:
(097) 00-513-00
Наша адреса
м. Черкаси, ул. Верхня Горова 25
Телефони
Графік роботи
  • Магазин: Пн-Нд з 9:30 до 17:30
  • Офіс: Пн-Пт з 9:30 до 17:30
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Іван-чай ферментований з ожиною, 100г

1
Все про товар
Опис
Відгуки 1
Питання0
Немає в наявності
89 грн.
Доставка
Нова Пошта відділення/поштомат/адреса (безкоштовно від 3000 грн.)
Нова Пошта відділення/поштомат/адреса (безкоштовно від 3000 грн.) Відправка щодня (Пн.-Пт.) при оплаті до 15:00
Оплата
Оплата картою Оплата картою
Оплата при отриманні Оплата при отриманні
Іван-чай ферментований з ожиною, 100г
89 грн.
Опис

Опис

Ферментований іван-чай з ожиною дуже смачний і ароматний з приємною кислинкою. Процес ферментації дозволяє розкрити лікувальні властивості. У поєднанні з ожиною Іван-чай набуває більше корисних властивостей.

Іван-чай ферментований з ожиною
  • зміцнює серцевий м'яз, а також нормалізує рівень артеріального тиску.
  • виводить з організму шкідливий холестерин, зміцнює стінки судин.
  • підвищує рівень гемоглобіну в крові.
  • корисний для травлення, виводить шлаки і токсини.
  • має жовчогінні властивості, тому може нормалізувати роботу жовчного міхура.
  • помітно поліпшує Склад крові.
  • тонізуючий і загальнозміцнюючий засіб, що додає енергію і зміцнює імунітет.
  • містить вітаміни групи В, які нормалізують роботу нервової системи, а також прискорюють обмінні процеси.
  • корисний при застудах: прискорює одужання і підвищує опірність організму, надає потогінний і жарознижуючий впливу.

Процес виготовлення ферментованого іван-чаю з ожиною

При виготовленні іван-чаю ферментованого використовується лише добірна листя іван-чаю. Після очищення листя відбувається процес в'ялення, скручування і ферментації. Процес в'ялення листя відбувається шляхом пресування в спеціальну ємність, з якої викачується повітря. Після етапу в'ялення настає етап скручування, тобто скручується листя в спеціальних верстатах.

По завершенню скручування в іван-чай додається 20% від загальної ваги листя іван-чаю пюре ягід ожини і ще раз скручується. Після цього отримана маса ферментує. По завершенню вище зазначених процесів іван-чай сушиться в спеціально обладнаному приміщенні. В цілому процес виробництва однієї партії чаю триває 5 діб.
Відгуки
Рейтинг товару:
5
Відгуків: 1
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Валерий
19 жовтня 2020 (15:14)
Цілком задоволений, відмінний чай.
Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.