


Гірчична олія холодного віджиму.
Кілька століть тому це масло подавалося тільки при царському дворі і називалося «Імператорським делікатесом».
Метод отримання: холодне пресування (пресування проводять при температурі 40-50 ° С, що виключає розкладання і зберігає такі цінні харчові компоненти, як ферменти, вітаміни, амінокислоти, і, що ще дуже важливо, масло має більш низькі показники по кислотному і перекисному числах , що робить його дуже стабільним). Масло отримують з насіння гірчиці.
Ненасичені жирні кислоти, в тому числі ліноленова кислота ряду Омега-3, що містяться у великій кількості в риб'ячому жирі і лляній олії; глікозиди: синигрин, що містить в собі органічну сірку і калій; фітонциди; жиророзчинні вітаміни А, Е, F; ефірне гірчична олія.
Важливим фактом є те, що вміст корисних жирів Омега-3 в гірчичному маслі знаходиться в межах 14% - 19%. Це досить високий показник, оскільки більше процентний вміст таких жирів в легко доступних маслах зафіксовано тільки в лляній олії. Решта масла поступаються гірчичного за змістом Омега-3.
Гірчична олія представляє велику цінність. Це не тільки корисний поживний продукт, але і природний антибіотик. Завдяки багатому Складу це масло надає потужний загальнозміцнюючу дію на організм людини.
Гірчична олія містять каротин (речовина, з якого в організмі утворюється вітамін А). У гірчичному маслі вітамін А зберігається тривалий час: до 8 місяців. Ретинол (віт. А) сприяє зростанню і розвитку організму, забезпечує нормальну функцію епітелію слизових і шкірних покривів, підвищує стійкість організму до інфекцій.
Гірчична олія не тільки саме містить вітамін В6, але і сприяє виробленню цього вітаміну мікроорганізмами, що населяють кишечник. Вітамін В6 займає ключові позиції в азотистом обміні, в процесах синтезу і розпаду амінокислот.
У гірчичному маслі вітамін РР знаходиться в засвоюваній формі. Нікотинова кислота покращує вуглеводний обмін, бере участь у тканинному диханні, має судинорозширювальну дію.
У гірчичному маслі вітаміну Д в 1,5 рази більше, ніж в соняшниковій.
Вітамін Е зберігається в ньому в 4-5 разів довше, ніж в соняшниковій. А нестача вітаміну Е призводить до порушення обміну речовин, розвитку місцевого кисневого голодування.
Гірчична олія багате холін - вітаміноподібною речовиною групи В (вітамін В4).
Крім того, масло містить вітаміни К і Р, які підвищують міцність і еластичність капілярів, покращують їх проникність.
Термін зберігання: В порівнянні з іншими рослинними оліями, гірчичне має найнижчий кислотний показник і значно довше інших зберігає свої властивості. Гірчична олія, отримане холодним пресуванням, зберігається більше 2-х років без зміни смакових якостей.
Спосіб Застосування: Масло гірчичне приймають по 1 ч. Л. 3 рази на день.
Його рекомендується використовувати в якості основи для самомасажу (зігріваючий ефект), особливо для пухлотелих.
Гарне глистогінний засіб і фунгіцид (знищувач грибків), воно знімає біль, набряклість і загоює рани будь-якого походження.
Гірчична олія володіє хорошими дезінфікуючими властивостями і в разі негайного Застосування припиняє кровотеча з порізів.
При втиранні в шкіру воно легко засвоюється, приносячи відчутну полегшення нервах, напруженим м'язам і зв'язкам. Воно знімає м'язові судоми, викликані лихоманкою і бронхітом, очищає кров і розкриває пори.
Маслом, вичавленим з насіння жовтої гірчиці, можна без будь-якої шкоди змащувати очі. Ніяке інше масло не є настільки ж ефективним і нешкідливим при змазуванні таких чутливих місць, як очі, порожнину носа, вуха, горло, анус або геніталії.
При будь-яких набряках і пухлинах дуже корисний масаж з теплим гірчичним маслом.
Масаж шлунка і області живота з гірчичним маслом призупиняє збільшення селезінки і допомагає в її лікуванні.
Тривале регулярне втирання гірчичної олії у волосся запобігає їх випадання і ранню сивину.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.