Ми в соцмережах: Instagram
Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Тема сайту:
(097) 00-513-00
Наша адреса
м. Черкаси, ул. Верхня Горова 25
Телефони
Графік роботи
  • Магазин: Пн-Нд з 9:30 до 17:30
  • Офіс: Пн-Пт з 9:30 до 17:30
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Дикий Шу Пуер

1
Все про товар
Опис
Відгуки 1
Питання0
В наявності
3 грн.
Мінімальна кількість замовлення цього товару 20
Доставка
Нова Пошта відділення/поштомат/адреса (безкоштовно від 3000 грн.)
Нова Пошта відділення/поштомат/адреса (безкоштовно від 3000 грн.) Відправка щодня (Пн.-Пт.) при оплаті до 15:00
Оплата
Оплата картою Оплата картою
Оплата при отриманні Оплата при отриманні
Дикий Шу Пуер
3 грн.
Опис

Опис

Дикий пуер - це так званий комковий чай, отриманий з листя старих диких Пуерні дерев. Ростуть ці дерева в Китаї в провінції Юннань. Є думка, що урожай з диких дерев має більш високі лікувальні властивості, які взагалі для будь-якого пуеру просто унікальні. Вважається, що чим старше чайне дерево, тим більш насиченою і виразно стає смак його листя.

При швидких заварка настій дикого пуеру дає тонкий смак з яскраво вираженою кислинкою і ледь помітним деревним відтінком. При більш тривалому наполяганні в смаку з'являється приємна терпкість і невелика гірчинка, що переходить в свіже слідкувати-квіткове післясмак.

Після декількох нетривалих заварок смакові відчуття від цього чаю поступово змінюються, і на перший план починає виходити приємна кислинка з присмаком сухофруктів.

Саме завдяки листам зі старих дерев, в дикому пуер так яскраво виражена ця своєрідна кислинка властива всім шу пуер, за яку-то вони і так сильно полюбилися.

При перших заварювання дикий пуер має тонкий деревний запах з нотами чорносливу, з кожною новою заваркою деревні відтінки стихають, а на перший план починає виходити аромат сухофруктів.
 

Як правильно заварювати Пуер

Так як дикий пуер Комкова чай, його листя довго розкриваються, тому його краще заварювати так само як і пресований чай. Перші дві заварки настояти близько 1 хвилини і злити, а наступними вже можна насолоджуватися. Це робиться для того, щоб промити чай від можливого сміття і дати йому добре розкритися. Тільки при такому методі заварювання пуер зможе проявити свій справжній смак у всій красі.

Дикий пуер можна заварювати більше 10 разів, число заварок безпосередньо залежить від кількості чаю і розміру чайника, чим менше води міститься в чайник і чим більше там самого чаю, тим довше його можна заварювати.

Заварки можна робити як швидкими близько 3-5 секунд, тоді смак чаю буде більш тонким і багатогранним, а кількість можливих заварок виросте, так і давати чаю трохи настоятися 1-2 хвилини, тоді настій вийде більш насиченим і терпким, але заварок він дасть уже менше.
 
Відгуки
Рейтинг товару:
5
Відгуків: 1
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Татьяна
22 жовтня 2017 (13:05)
Сильный чай)
Заварили 1 раз длительно 2-3 мин....крепкий настой..согревает мощно и разгоняет кровь по жилам - тепло по телу "мягкое и сильное")
Наверное, лучше для этого чая делать "быстрые" заварки..))
По качествам вкусовым практически как в описании - но сложно бывает уловить все моменты)
Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.