


Бамбук почали використовувати в лікувальних і не лише цілях багато тисячоліть тому. Для давніх азіатських культур він став практично союзником у багатьох ситуаціях.
Сьогодні бамбук застосовується як добавка до чаю та як самостійний бамбуковий чай (bamboo tea). Для заварки беруть ніжне, яскраво-салатове, довге, загострене листя, що нагадує щойно скошену траву. Для заготівлі сировини верхівки молодих пагонів вручну зривають, потім сушать, пропарюють, обсмажують. Це дозволяє зробити трав'яні нотки м'якшими.
Якщо використовувати бамбук, як сировину для приготування самостійного напою, то останній виходить трохи схожим на зелені чайні сорти, але з іншим характером. Він має світло-зелений колір, трохи терпкий і солодкуватий. Чай з цією добавкою має яскравий аромат, в якому чути нотки смаженого мигдалю, свіжої випічки та злаків.
Бамбуковий лист має насичений біохімічний склад. У ньому містяться поліфеноли, амінокислоти, мікроелементи та вітамін С у великій кількості.
Чай з бамбуком має позитивний вплив на організм в цілому:
Напій з бамбукового листя, як і чай з їх додаванням, відмінно втамовує спрагу і підтримує тонус, рятує від авітамінозу у весняний період.
Для приготування чистого настою потрібно 1 ч. л. листя бамбука та 150-200 мл. гарячої води. Настоювати рекомендується протягом 20-30 с. Порція заварки розрахована на дві-три проливи.
Бамбук можна додавати до будь-якого сорту чаю та заварювати як завжди.
Подаруйте собі хвилини радості та насолоди з чудовим, ароматним та дуже корисним напоєм!
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.