Ми в соцмережах: Instagram
Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Тема сайту:
(097) 00-513-00
Наша адреса
м. Черкаси, ул. Верхня Горова 25
Телефони
Графік роботи
  • Магазин: Пн-Нд з 9:30 до 17:30
  • Офіс: Пн-Пт з 9:30 до 17:30
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Пуер зелений пресований медаль

7
Все про товар
Опис
Відгуки 7
Питання0
В наявності
18 грн.
Доставка
Нова Пошта відділення/поштомат/адреса (безкоштовно від 3000 грн.)
Нова Пошта відділення/поштомат/адреса (безкоштовно від 3000 грн.) Відправка щодня (Пн.-Пт.) при оплаті до 15:00
Оплата
Оплата картою Оплата картою
Оплата при отриманні Оплата при отриманні
Пуер зелений пресований медаль
18 грн.
Опис

Опис

Якісний Юньнаньськоє Пуер загорнутий у фольгу вагою близько 8-9 грам.
  • Виготовлений за технологією ШЕН з великим вмістом молодого листя і чайних нирок.
  • Має м'яку освіжаючим смаком.
  • Ідеальний для заварювання в чайниках обсягом 200-300 мл.

Як правильно заварювати Пуер

Найпростіший спосіб приготування пуеру - заварювання в звичайному чайнику або чашці. Для однієї людини достатньо 3-5 грам (1-1,5 чайних ложки) сухого чаю на 150-200 мл води. Пу-ер заварюють гарячою водою (90-95 ° С)

  1. Промивання чаю. Насипте сухий чай в чайник (чашку) і залийте водою відповідної температури. Через 10-20 секунд вилийте воду. Її пити не варто! Зачекайте пів-хвилини або хвилину і переходите безпосередньо до заварювання. Таким чином лист промивається від можливої пилу і насичується водою, що дозволяє йому краще розкрити свій смак і аромат при заварюванні.
  2. Заварювання. Знову залийте чай водою відповідної температури, дайте настоятися 1-3 хвилини і перелийте чай з чайника в чашку. Якщо Ви заварюєте чай в чашці, то варто перелити чай в іншу чашку, або, в разі чашки з ситечком, витягнути ситечко. Інакше чай буде продовжувати наполягати і може стати гірким. Тепер можна насолоджуватися смаком і ароматом чаю. Коли Ви заварюєте певний чай вперше - наполягайте його недовго, наприклад 1 хвилину. Якщо після цього смак і аромат чаю здадуться Вам надто слабкими - збільшіть час настоювання на наступній заварці або в наступний раз, коли будете пити цей же чай. Якщо чай навпаки вийшов занадто міцним - час заварювання варто зменшити. Згодом Ви самі підберете оптимальне для Вас час заварювання того чи іншого чаю.
  3. Продовжуємо заварювання. Знову залийте чай водою відповідної температури і, після того як він завариться, перелийте його в чашку. Таким чином пуер можна заварювати 3-7 разів.
Відгуки
Рейтинг товару:
4.4
Відгуків: 7
5
5
4
0
3
2
2
0
1
0
- Лена
10 лютого 2021 (16:40)
Отлично бодрит. Вкус то что надо.
Александр
30 жовтня 2020 (12:56)
Не первый пуэр, который пробую и пришел к выводу, что этот вид чая сугубо на любителя. К качеству абсолютно притензий нет), но сам напиток из пуэров для себя определил как те, которые нет смысла пить) Вот сейчас пью улун молочный..., мягкий, приятнейший на вкус напиток.., как и большинство других белых, зеленых и травяных чаев! Зачем пить воду со вкусом земли и старых вещей?..., я не понял) Удовольствие от этого сомнительное, уловить неуловимый вкус чего-то приятного или цветов.., ну совсем не получается в случае с любым пуэром, который я попробовал..., самый оригинальный наверное с рисом!, но то отдельная история))
По итогу для меня он не вкусный, не благородный, не ароматный и прочее)), горькая жижа.
Благодарю.
Надя
22 грудня 2019 (19:26)
Благородный, вкусный, ароматный. Чай, который дарит наслаждение. Рекомендую любителям чая с бархатным нежным вкусом, да и всем, кто хочет пить вкусный чай.
Валерий Владимирович
10 грудня 2019 (18:28)
Чай на любителя, наверное. Чай и чай.
Надя Шоуи
13 листопада 2019 (00:33)
Очен вкусный чай. Чистый, благородный. Пью с удовольствием и вам рекомендую.
-Алина
13 червня 2019 (19:04)
Отличный чай. Прекрасно тонизирует. Очень хорошо как утренний чай.
Марина
18 листопада 2017 (18:06)
Легкий зеленый пуэр. Рекомендую товар и магазин. Спасибо.
Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.