Опис
Гречаний чай Ку Цяо - це напій з молодих насіння татарської гречки, які збирають в екологічно чистих гірських районах Китаю. Він містить безліч вітамінів і мінералів, допомагає організму позбавлятися від шлаків і токсинів, нормалізує метаболізм і рівень цукру. Смак солодкуватий, багатьом нагадує какао або печиво.
Відомий серед китайських цілителів напій сприяє зміцненню захисних сил організму і надає тілу енергію. Своїми корисними властивостями гречаний чай зобов'язаний унікальному складу. У ньому присутні мікро- і макроелементи, серед яких є навіть такі рідкісні речовини, як селен, ванадій, хром і алюміній.
Крім того, гречаний чай містить в собі всі відомі вітаміни, а також флавоноїди, робить напій просто незамінний для лікування цілого ряду захворювань.
Завдяки високому вмісту білків і клітковини, цей напій вважається відмінним антиоксидантом. Численні корисні речовини і вітаміни дозволяють швидко відновити фізичні і психологічні сили.
Корисні властивості
- Підвищення захисних сил організму. Доведено, що ті, хто регулярно п'є чай з гречки менше схильні до вірусних і інфекційних захворювань.
- має антиоксидантні властивості, тому його вживання служить профілактикою утворення злоякісних утворень.
- регулярне вживання цього чаю сприяє поліпшенню роботи серця, органів шлунково-кишкового тракту і стану судин.
- напій сприяє нормалізації рівня холестерину, глюкози в крові і допомагає знижувати артеріальний тиск.
- гречаний чай ефективно покращує обмінні процеси в організмі, перешкоджає утворенню тромбів, розвитку атеросклерозу і допомагає виводити надлишок солі.
- має заспокійливий ефект, знімає відчуття втоми і розслабляє. Тому його рекомендують при стресах або депресії.
- очищає кров від токсинів і радіонуклідів.
- позитивно впливає на органи шлунково-кишкового тракту при гастриті.
- є відмінною профілактикою авітамінозу.
- має омолоджуючий ефект.
- робить шкіру більш гладкою і пружною, а нігті і волосся - міцніше.
- допомагає в боротьбі із зайвою вагою. Сумісний з будь-якою дієтою.
Як правильно заварювати гречаний чай
Одну невелику ложку насіння залити склянкою окропу і настоювати 5 хвилин. Повторно можна заварювати 3 рази, після чого заварку можна з'їсти, ретельно розжувати.