0.00 грн.
Зробити замовленняЦедра апельсина, 100г
- Бонусні бали: 3
- Наявність: Немає в наявності
66.00 грн.
100г
1кг
Апельсинову цедру додають в десерти, солодку випічку, варення і желе для ароматизації і додання апельсинового смаку. Так само спеція надає оригінальний смак м'ясних страв: запечена свинина з цедрою або яловича вирізка. Пряність покращує смак напоїв: чаю, компоту і узвару. Традиційно входить до складу винних напоїв і лікерів.
Крім вітаміну С, в апельсинової цедрі містяться ще А, Р, В1 і В2, а також мінерали фосфор і кальцій. Завдяки наявності фітонцидів цедра апельсина має протизапальну та антимікробну ефектом, знімає запалення, полегшує лихоманку. Магній і кальцій які містяться в цьому продукті, поєднуючись з вітамінами групи В, зміцнюють нервову систему і поліпшують склад крові. Так як в ній багато клітковини і пектинів, вона дуже корисна для людей із зайвою вагою. Флавоноїди благотворно діють на судини і серце, покращують роботу серцевого м'яза.
Мелена кава злегка прожарити на вогні в турці. Налити гарячу воду і перемішати. Додати цедру апельсина, поставити на вогонь і довести до кипіння. Чи не проціджуючи, розлити в кавові чашки
Крім вітаміну С, в апельсинової цедрі містяться ще А, Р, В1 і В2, а також мінерали фосфор і кальцій. Завдяки наявності фітонцидів цедра апельсина має протизапальну та антимікробну ефектом, знімає запалення, полегшує лихоманку. Магній і кальцій які містяться в цьому продукті, поєднуючись з вітамінами групи В, зміцнюють нервову систему і поліпшують склад крові. Так як в ній багато клітковини і пектинів, вона дуже корисна для людей із зайвою вагою. Флавоноїди благотворно діють на судини і серце, покращують роботу серцевого м'яза.
Чай з цедрою апельсина
Такий вітамінний, ароматний і корисний чай з апельсиновою цедрою готується звичайним способом: в заварний чайник насипається чай, подрібнена цедра, можна додати гілочку м'яти. Залита окропом суміш заварюється кілька хвилин і розливається по чашках.Кава з цедрою апельсина
Інгредієнти: Мелена кава - 2 ч.л. Цедра апельсина - 1/2 ч.л. водаМелена кава злегка прожарити на вогні в турці. Налити гарячу воду і перемішати. Додати цедру апельсина, поставити на вогонь і довести до кипіння. Чи не проціджуючи, розлити в кавові чашки
Светлана Валерьевна
Киев
06.10.2020
Текст
Ожидала, что будет именно цедра, а получилось, что шкурки. Горчит. И запах не похож на апельсиновый. Крупные кусочки, в выпечку не годится. Та же история с лимонной.
Написати відгук
Питання (0)
Відгуки (1)
Register to leave a review about the product and earn reward points!
Светлана Валерьевна
06.10.2020
Ожидала, что будет именно цедра, а получилось, что шкурки. Горчит. И запах не похож на апельсиновый. Крупные кусочки, в выпечку не годится. Та же история с лимонной.