Ми в соцмережах: Instagram
Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Тема сайту:
(097) 00-513-00
Наша адреса
м. Черкаси, ул. Верхня Горова 25
Телефони
Графік роботи
  • Магазин: Пн-Нд з 9:30 до 17:30
  • Офіс: Пн-Пт з 9:30 до 17:30
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Бурштиновий оолонг Габа-чай

0
Все про товар
Опис
Відгуки 0
Питання0
В наявності
4 грн.
Мінімальна кількість замовлення цього товару 20
Доставка
Нова Пошта відділення/поштомат/адреса (безкоштовно від 3000 грн.)
Нова Пошта відділення/поштомат/адреса (безкоштовно від 3000 грн.) Відправка щодня (Пн.-Пт.) при оплаті до 15:00
Оплата
Оплата картою Оплата картою
Оплата при отриманні Оплата при отриманні
Бурштиновий оолонг Габа-чай
4 грн.
Опис

Опис

Тайванський чай Габа (від абревіатури GABA - Gamma-aminobutyric acid, гамма-аміномасляної кислоти) - рідкісний і унікальний чай, дуже корисний для організму. З'явився китайський чай Габа насправді в Японії, і не так давно, лише в 1987 році. З тих пір його почали робити і в Тайвані, і в Китаї, де технологія виробництва була вже доведена до досконалості. Тайванський Чай Габа зазвичай робиться зі спеціального сировини, вирощеної в гірському районі Алішань (Тайвань). Це екологічно чистий заповідник, де і вирощується чай.

Бурштиновий оолонг Габа так само проходить ферментацію як улун, тільки частково вона робиться без доступу кисню. Протягом 8-10 годин чайне листя тримають взагалі без повітря. Саме тому в чаї Габа Алішань утворюється максимальна кількість гамма-аміномасляної кислоти. І навіть при звичайному заварюванні чаю Габа гамма-аміномасляна кислота легко екстрагується в чайний настій.

Має жовто-бурштиновий колір настою, насичений і щільною смак і вишуканий аромат квітів з нотками меду і коріци.Габа витримує безліч заварювань і не втрачає ні присмаку, ні запаху, скільки б окропу Ви в нього не додавали.

Корисні властивості чаю Габа улун

Завдяки безкисневому ферментації листя в процесі обробки, листочок чаю виділяє гамма-аминомаслянной кислоту, яка допомагає забезпечити трансфер корисних речовин в мозок. Якщо гамма-кислоти мало, результатом буде відчуття постійної безпричинної тривоги, роздратованість, депресивний стан. Здоровий організм сам в змозі виробити ГАМК (гамма-аминомаслянной кислоту), але низька фізична завантаженість, стреси, нестача вітамінних речовин, білка, мікроелементів, високі розумові навантаження - все це пригнічує вироблення кислоти.

Властивості габа чаю дивним чином відрізняються від властивостей будь-яких інших чайних напоїв - замість збудливого або підбадьорливого дії, він підвищує спокій людини. Габа надає на організм стабілізуючий ефект, вирівнюючи емоційний фон, а солодкий запах вносить нотки позитиву. Крім того, напій відмінно бадьорить і активізує діяльність мозку.

Габа Алішань допоможе поліпшити кровообіг як в головному мозку, так і в інших частинах тіла, підвищить дихальну активність, поліпшить глюкозні засвоюваність. Чашечка такого чарівного напою додасть Вам багато сил, допоможе успішно сконцентрувати увагу, зніме пригнічений настрій і перенапруження, поліпшить сон. Крім того, Габа активізує гормон збільшення м'язової маси, і тому відмінно підійде в якості напою для спортсменів.

Як заварювати чай Габа

Традиційно чай Габа заварюють в такий спосіб:
  • на 300 мл води використовується приблизно 3 грами чаю.
  • Заварювати чай слід у воді з температурою 80 градусів не більше п'яти хвилин.

Гурмани і знавці цього виду чаю рекомендують наступний спосіб
  • Після закипання води потрібно почекати пару хвилин, так як температура води повинна бути приблизно 80-90 градусів.
  • Одна столова ложка чаю розрахована на чайник об'ємом 150-200 мл.
  • Після першого наливання води, її потрібно відразу злити, щоб чай «промо». Потім чаю потрібно дати трохи «подихати» (1-2 хвилини).
  • Як тільки чай підготувався за вищевказаними етапами, потрібно налити в чайник гарячу воду, порахувати до семи і можна розливати по чашках.
  • Чай Габа характерний тим, що його можна заварювати багато разів, близько 8-12 разів. Кожна наступна заварка виявляє в чаї нові смаки і аромати. При цьому час настоювання чаю Габа кожен раз потрібно збільшувати на 10-20 секунд.
Відгуки

Відгуків про цей товар ще не було.

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.