Ми в соцмережах: Instagram
Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Тема сайту:
(097) 00-513-00
Наша адреса
м. Черкаси, ул. Верхня Горова 25
Телефони
Графік роботи
  • Магазин: Пн-Нд з 9:30 до 17:30
  • Офіс: Пн-Пт з 9:30 до 17:30
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Агар-агар, 50г

12
Все про товар
Опис
Відгуки 12
Питання0
В наявності
105 грн.
Доставка
Нова Пошта відділення/поштомат/адреса (безкоштовно від 3000 грн.)
Нова Пошта відділення/поштомат/адреса (безкоштовно від 3000 грн.) Відправка щодня (Пн.-Пт.) при оплаті до 15:00
Оплата
Оплата картою Оплата картою
Оплата при отриманні Оплата при отриманні
Агар-агар, 50г
105 грн.
Опис

Агар-агар або желатин?

АГАР-АГАР. Міцність гелю (желирующая здатність) - 1200 г / см2 (найвища). Країна виробник: Китай.

Агар-агар - це витяжка з морських бурих водоростей, яка застосовується для желирования кондитерських виробів поряд з пектином і желатином. Особливістю агар-агар на відміну від желатину є те, що він зовсім не калорійний і підходить для приготування вегетаріанських страв, так як має рослинне походження.

Крім того, в порівнянні з іншими желюючий речовинами агар-агар має найкращі показники густоти і геліфікаціі і широко застосовується в кулінарії. Агар-агар набагато корисніше желатину, застигає за 10 хвилин. Застигає він при температурі 35-40 градусів, це вище кімнатної.

З його допомогою можна отримати мармелад, желе, пудинги, холодці, пастилу, зефір, мармелад.

Застосування агар-агар в кулінарії

Агар використовують у кондитерській промисловості при виробництві мармеладу, желе, при отриманні м'ясних і рибних холодців, при виготовленні морозива, де він запобігає утворенню кристалів льоду, а також при освітленні соків.

Агар-агар розчиняється в холодній воді. Він повністю розчиняється тільки при температурах від вище 90 градусів. Гарячий розчин є прозорим і обмежено в'язким. При охолодженні до температур 35-40 градусів він стає чистим і міцним гелем, який є термообратімим (тобто можна знову нагріти і при охолодженні він застигне).


Рецепти желе з агар-агаром

  • Порошок агар-агар розчиняють в будь-якої рідини, наприклад у воді, фруктовому соку, бульйоні, дають набрякнути.
  • Приблизне співвідношення 1/2 - 2/3 ч.л. на склянку рідини.
  • Потім доводять рідину до кипіння, постійно помішуючи, до повного розчинення порошку.
  • Безпосередньо перед розливом вносять, якщо необхідно, барвники, ароматизатори, лимонну кислоту і т.п.
  • Потім остуджують блюдо при кімнатній температурі або в холодильнику.


Рецепти мармеладу і зефіру на агар-агарі

1. Мармелад апельсиновий-яблучний на агар-агарі

Основа рецепта - це чайна ложка агар-агар на 1 склянку (250мл) рідини, а далі залежить від уподобань.
  • Яблука почищені і порізані - 520 гр (це з 700 гр яблук вийшло, сорт "Семерінка")
  • Сік свіжовичавлений апельсиновий - 730 гр (з 2,2 кг апельсин)
  • Сік з 2 лимонів
  • цукор - 500 гр
  • агар-агар - 9 ч.л. - 20 гр
  • Агар замочити в 1/3 соку на 20-30хв.
Яблука з 2/3 частини соку змішати з цукром, довести до кипіння і поварити 3 хв., Потім змолоти блендером.
додати агар-агар, знову довести до кипіння і варити пару хвилин до повного розчинення агару. Вилити в форми і залишити до застигання.

Коли застигне - вже можна їсти, але в ідеалі залишити його полежати пару днів в холодному місці, мармелад вистоїться і стане більш щільним. Якщо плануєте обливати шоколадом, то обов'язково дати вистоятися, тому що він стане щільніше і відповідно менше в розмірі, тому якщо облити відразу - шоколад потріскається і просяде.
Можна облити не всю цукерку, а зробити тільки денце з шоколаду, можна давати дітям - начебто і з шоколадом цукерка, але його зовсім небагато.

Можна робити мармелад з різних фруктів, наприклад з пюре ківі і яблучного соку, з вишні і банана і т.д., але краще, що був повністю з соку, а навпіл з пюре, буде тоді більш щільний. Сахара можна класти і поменше, дивлячись які фрукти. Лимонний сік додаємо, щоб краще зберігався.
Зберігати в холодильнику.


2. Зефір на агар-агарі

  • 4 великих яблука
  • 10г агар-агар
  • 2 білки
  • 1/2 ч.л. лимонної кислоти
  • 250г + 90г цукру
  • 125 мл води
  • близько 200г замороженої журавлини + 1 ст.л цукру
З цієї кількості виходить близько 70 маленьких зефірчіков.
  • Яблука потрібно запекти в духовці при 160С, 50 хвилин. Їх можна помістити в глибокий посуд і налити на дно трохи води.
  • Журавлину розморозити і протерти через сито товкачем, вийде ягідне пюре, яке потрібно уварити з цукром до густоти, хвилин 5.
  • Агар-агар насипати в каструлю з товстим дном, залити холодною водою, перемішати і залишити на 20 хвилин.
  • Яблука остудити, очистити, пюре протерти через сито.
  • Далі потрібно все підготувати, щоб було під рукою.
  • Ставимо агар на вогонь, помішувати, доводимо до кипіння (він різко загусне) і висипаємо цукор (250г) (сироп знову стане рідким). Варимо на середньому вогні і заважаємо.
  • Як тільки сироп прокипіла 4 хвилини, починаємо збивати пюре з цукром на максимальній швидкості.
  • Збиваємо 1 хвилину і додаємо 1 білок і лимонну кислоту, збиваємо ще 1 хвилину, додаємо ще 1 білок і збиваємо 4 хвилини.
  • Весь час збиваємо на максимальних обертах. До закінчення збивання повинна вийти повітряна світла маса.
  • Сироп продовжує кипіти на середньому вогні, заважаємо, загальний час варіння 4 + 1 + 1 + 4 хвилини.
  • Далі, не припиняючи збивати, вливаємо тонкою цівкою киплячий сироп в білки і все разом збиваємо 2 хвилини. Маса буде пишною і світлою.
  • Далі ділимо збитий білок на 2 частини, в одну додаємо журавлинне пюре і збиваємо ще близько хвилини.
  • За допомогою кондитерського мішка відкидають зефірчікі на листи. Маса застигає на очах, тому діємо швидко.
Їх потрібно витримати добу при кімнатній температурі, в холодильник ставити не треба. Вони повинні підсохнути.


Чим корисний агар-агар?

  • Водорості, що дають агар-агар, надзвичайно багаті йодом, кальцієм, залізом і іншими цінними речовинами і мікроелементами.
  • Агар-агар не є джерелом калорій (практично нуль калорій), не засвоюється організмом людини.
  • Агар-агар виводить з організму токсини і шлаки, видаляє шкідливі речовини з печінки, покращуючи її роботу


Агар-агар для схуднення

  • Змішайте 1 ст. ложку агар-агар, 20 крапель камфорного масла і 2 жовтки.
  • нанесіть на сідниці і стегна,
  • оберніть поліетиленовою плівкою і залиште на 15 хвилин,
  • потім змийте прохолодною водою.
  • Виконувати цю процедуру кожні 2 дні протягом трьох тижнів і більше.
  • Після обгортання розтирати ноги і сідниці масажною рукавицею.
Результат не змусить себе чекати: шкіра відразу знайде довгоочікуваний тонус, стане гладкою і ніжною, а також обсяги зменшаться на 2 см! Сподіваюся, вам сподобається цей засіб.

Зберігати агар-агар рекомендуємо в сухому прохолодному місці!
Відгуки
Рейтинг товару:
4.3
Відгуків: 12
5
9
4
1
3
0
2
0
1
2
Алёна
08 грудня 2019 (05:51)
Щиро вдячна за якісний агар-агар.Купляю в цьому магазині не перший рік.Хто пише,що тут поганий продукт,той просто не вміє користуватися агар-агаром. Тільки цьому магазину я довіряю.Так,як замовляла в Києві в різних магазинах,щоб не чекати доставку і там дійсно був пектин замість агару.Моя порада для тих хто шукає якісний агар- купуйте в цьому магазині.Процвітання вашій фірмі!!!
Ирина
14 лютого 2019 (18:49)
Добрый день! Вместо заказанного агар-агара получила пектин цитрусовый.
Ирина
11 жовтня 2018 (23:31)
Заявленной силы геля нет и в помине...Очень жаль...надеюсь это недоразумение,но врятли я приду на этот сайт ещё ...пакетик а на нем надпись : Агар_Агар 100 гр....Впервые с таким столкнулась...
Ольга Геннадиевна
22 липня 2018 (22:18)
впервые купила агар-агар, качественный товар, варила варенье и пастилу-замечательно, очень довольна товаром, быстрой обработкой заказа и оперативной доставкой.
Мария
12 червня 2018 (13:06)
Всё отлично, всем довольна !
Ирина
01 червня 2018 (16:49)
Заказываю агар-агар не первый раз. Очень качественный товар! Замечательное обслуживание. Рекомендую!
Дмитрий
03 березня 2018 (12:54)
Товар качественный, обслуживание отличное, рекомендую.
Татьяна Михайловна
21 грудня 2016 (00:17)
Качественно, вкусно, натурально!
Спасибо за хорошее обслуживание!
Наталья Ивановна
06 грудня 2016 (15:00)
Специя очень понравилась,хотя я испортила первые два блюда,т.к. есть тонкости приготовления.,о которых я не знала,даже прочитав статью на сайте. Обычно на упаковках есть инструкция, но на этой нет даже Срока Годности.Почему?
Леся Анатольевна
24 жовтня 2016 (15:03)
Агаром очень довольна, желе превосходное и быстро делаеться. Спасибо магазину.
Oля
05 листопада 2014 (14:19)
Агар очень хорошего качества. Получается прекрасное желе которое нравится детям. Спасибо за рецепты!
Сергіій
13 cічня 2014 (12:13)
За цю спецію неймовірно вдячна цьому магазину моя дружина. Шукали агар в багатьох супермаркетах, але не знайшли.
Якість спеції висока і уже смакували домашнім зефіром і пташиним молоком.
Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.