0
0

Псиліум, 100г

Відгуки:
(1)
  • Бонусні бали: 7
  • Наявність: В наявності
140 грн.
100г
500г

Опис

Псиліум – цінне джерело розчинної клітковини, яке використовується як дієтична добавка. Його одержують з оболонки насіння подорожника. У виробництві цієї речовини лушпиння обробляється та подрібнюється до стану борошна.

Завдяки своїм властивостям, псиліум широко застосовується в гастроентерології та терапевтичній практиці.
Насіння подорожника містить близько 70% розчинних волокон, які відповідають за здатність перетворення порошку на гель. Це надає їм сорбційні властивості та сприяє нормалізації випорожнень.

Псиліум рекомендують використовувати для лікування порушень функції шлунка і кишківника.
 

Корисні властивості псиліуму

  • покриває потребу організму в клітковині,
  • покращує моторику кишківника,
  • позбавляє від запору та діареї,
  • знімає симптом роздратованого кишківника та виразкового коліту,
  • усуває прояви підвищеної кислотності,
  • нормалізує рівень холестерину та глюкози у крові,
  • покращує обмінні процеси,
  • запобігає серцево-судинним захворюванням,
  • сприяє схудненню,
  • допомагає при гіпертонії та діабеті.
 

Показання до застосування

  • закрепи - псиліум покращує перистальтику кишківника;
  • синдром подразненого кишківника (СРК) - зменшує біль в животі, здуття та порушення травлення;
  • діарея - поглинає надлишкову рідину, покращує консистенцію випорожнень;
  • високий рівень холестерину - нормалізує показники загального холестерину та знижуює рівень «поганого» холестерину (LDL);
  • контроль рівня цукру в крові - підвищує чутливість до інсуліну, гормону, що регулює показники глюкози;
  • незбалансований склад мікробіома – служить пребіотиком, який забезпечує зростання та розвиток корисних бактерій у кишечнику.


Використання

При споживанні псиліум рекомендується приймати велику кількість води.
Рекомендована добова доза становить 20 гр.
Висипати до склянки 10 г лушпиння псиліум і залити теплою водою - змішати, і випити через 4-5 хвилин.
Застосовувати 2 рази на день за 15-30 хвилин до їжі. 

Псиліум використовують як загущувач в супах і соусах. Але найсмачніше — це випічка. Псиліум додають в борошно і готують смачні та збалансовані страви.
Млинці, сирники, кекси, хліб, капкейки з псиліумом забезпечують оптимальний баланс білків/жирів/вуглеводів, дозволяють зробити випічку низькокалорійною і підходять для режиму схуднення.

Країна походження: Індія
Відгуки покупців про товар 5 із 5

Ольга

Черкаси

19.03.2024

Текст
Спробувала сьогодні додати в сирники(роблю по рецепту Клопотенко) замість борошна і сподобалось. Треба було покласти вдвічі менше борошна. Отримала корисний сніданок. Дякую!

Питання (0)
Відгуки (0)
Register to leave a review about the product and earn reward points!

Відгуків про цей товар ще не було.