0
0

Габа Шен пуер

Відгуки:
(1)
  • Наявність: В наявності
8 грн.
г.
Мінімальна кількість замовлення цього товару 20 г.
Дуже незвичайна Габа. На відміну від звичайного шен пуера, ГАБА шен пуер має унікальний квітковий і фруктовий смак, позбавлений гіркоти або терпкості. Смак м'який, з нотками меду та ванілі, створюэ неповторне смакове враження. В ароматі пролитого листа чути ноти житнього солоду та хлібної закваски. Витримує понад 10 проток!

Габа (GABA) — це відносно нова технологія виробництва чаю, за якої його ферментація відбувається в безкисневому середовищі. Її розробили японські вчені у 1987 році, з метою збільшити вміст у чаї гамма-аміномасляної кислоти (ГАМК). Виробництво габа чаю відрізняється від виробництва класичного чаю лише тим, що замість «ферментативного окислення» чаю при взаємодії з киснем, габа проходить ферментацію в безкисневому середовищі. Для цього чай поміщають у спеціальну "барокамеру", звідки викачують кисень і залишають чай на кілька годин. У таких умовах глутамінова кислота, що міститься в чайному листі, перетворюється на гамма-аміномасляну.
 

Корисні властивості чаю Габа

ГАМК є найважливішим нейромедіатором центральної нервової системи, і поряд з глутаміновою кислотою регулює процеси збудження та гальмування у клітинах головного мозку. Простіше кажучи, глутамінова кислота має психостимулюючу дію, а ГАМК відповідальна за концентрацію уваги, здатність зосередитися лише на одному інформаційному потоці, відкинувши непотрібні. ГАМК часто призначають як медикаментозний засіб при лікуванні захворювання нервової системи. На відміну від синтезованої лабораторним шляхом гамма-аміномасляної кислоти, отримана з чаю ГАМК набагато краще проходить гематоенцефалічний бар'єр і, отже, краще засвоюється клітинами мозку.

Габа Шен знімає емоційну та фізичну напругу, допомагає позбутися дратівливості, занепаду сил, безсоння.
Відгуки покупців про товар 5 із 5

Оксана

Київ

26.12.2023

Текст
Я ваш постійний клієнт вже багато років. Спробувала новий чай ГабаШен пуєр - сподобався. Менеджер порекомендувала та сказала, що всі Шен пуєри смачні, а Шу пуєри с земляним присмаком. Взагалі мені не подобаються пуєри. Але цей Шен дуже - дуже цікавий. Взяла собі на замітку. Буду купувати ще однозначно.

Питання (0)
Відгуки (0)
Register to leave a review about the product and earn reward points!

Відгуків про цей товар ще не було.