0.00 грн.
Зробити замовленняОпис
Пуер в мандарині - це незвичайний, новий чай, який стає все більш і більш популярним в Китаї.При виготовленні цього чаю береться: непрессованний молодий Шу Пуер і мандарин. Потім з мандарина зрізається капелюшок. Далі, спеціальним інструментом, схожим на ложку, тільки з гострими краями, з мандарина виймається м'якоть. І в порожній мандариновий мундир засипається Пуер. Зверху він прикривається капелюшком і відправляється в прожарочний шафа на кілька годин, де висихає і Підв'ялюють.
У підсумку виходить дивовижний продукт - чай Пуер з яскраво-вираженим ароматом мандарина, з незвичайним смаком і в цікавій упаковці. Для нього характерний приємний цитрусовий аромат, м'який смак, який змінюється з кожним новим протокою. Все це дуже сильно відрізняється від того класичного Пуер, до якого ми звикли. І від цього він стає ще більш цікавим.
Аромат Пуер в мандарині не сплутаєш ні з чим. У сухому вигляді ви відчуєте багато мандарина і мало пуеру, але їх частки зрівняються тоді, коли ви заваріть цей чай. І те й інше стане порівну.
Цінується цей незвичайний чай не тільки через свою цікавої подачі, але і через подвійний користі. Адже мандаринова шкірка завжди використовувалася в народній медицині в Китаї. З неї робили відвари при сухому кашлі і для поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту.
Крім такої явної фізичної користі, пуер в мандарині здатний розслабити і зігріти холодним осіннім або зимовим вечором і подарувати душі і тілу приємний спокій і затишок.
Як правильно заварювати Пуер
Як і будь-який чай - пуер вимагає витримки стандартних доз, і дотримання декількох правил заварювання.В середньому закладають 6 г на 150 мл гарячої води.
Промивання проводиться дуже швидко, киплячою водою, таким чином, досягається видалення пилу і дезінфекція.
За часом настоювання можливі варіанти, коли цей чай заварюється по 2-3 хвилини - 2-3 рази.
Немає відгуків
Написати відгук
Питання (0)
Відгуки (0)
Register to leave a review about the product and earn reward points!
Відгуків про цей товар ще не було.