0
0

Бадьян мелений, 50г

Відгуки:
(2)
  • Бонусні бали: 4
  • Наявність: Немає в наявності
82.00 грн.
50г
500г
Повідомити про наявність

Опис

У кондитерські вироби бадьян закладають в тісто в процесі приготування. При нагріванні він почне віддавати свій аромат, який збережеться в готовому продукті - це властиво тільки бадьяном. У солодкі страви його додають за 5-10 хвилин до готовності. Після цього обов'язково потрібно зняти блюдо з вогню, закрити кришкою і дати настоятися. У цьому випадку досить 1-2 зубчиків або чверті чайної ложки порошку на 1,5 літра. У м'ясні страви можна класти його в 2-3 рази більше - до 1 грама на порцію.

У Європі та Росії бадьян додають в основному в солодкі страви - печиво, пироги, киселі, фруктові страви. Він не тільки покращує смак, підсилює аромат, але і збільшує термін зберігання. Наприклад, вишневе варення з бадьяном зберігається протягом трьох років і не зацукровується. Вкрай рідко у нас готують з бадьяном страви з м'яса і домашньої птиці, чого не скажеш про Східні країнах.

У Китаї, Бірмі, Кореї, Японії, на Філіппінах, в Індонезії і Індокитаї люблять додавати його до смаженої баранини, свинини і птиці, особливо фазанам, курям і курчатам. В цьому випадку бадьяном посипають м'ясо навіть гущі, ніж сіллю. Ще краще буде смак м'яса, якщо змішати бадьян з рослинним маслом і цукром. Коли готують підливи до овочевих, рисових і яєчних блюд, бадьян змішують з цибулею, перцем і часником.

У Західній Європі, особливо у Франції, бадьян додають в горілки, настоянки та лікери. У деяких стравах бадьян можна замінити анісом. Але в бадьяном немає анісової нудотності, тому справжні гурмани намагаються цього не робити.

Висушені плоди, розмелені в порошок, застосовують в якості пряно-ароматичної добавки. В якості прянощів бадьян вживають там же, де і аніс, у виробах з тіста і особливо для печива, різних фруктових супів, пудингів і компотів - зі слив, айви, груш і яблук. Бадьян гармонує з чорним перцем, фенхелем, корицею, гвоздикою, імбиром. Його використовують для отримання різних спецій для додавання в блюда з свинини, качок і курчат. У різних країнах користується популярністю міцний чай з цукром і бадьяном. Використовується в харчовій і консервній промисловості, при виробництві маринадів, в хлібопекарському і кондитерському виробництві, в фармацевтичній і косметичній промисловості.
Характеристики
Країна походження
Країна походження Індія
Відгуки покупців про товар 5 із 5

Ирина Владимировна

Слобожанське(Зміївський р-н., Харківська обл.)

12.02.2021

Текст
Приобрела специи. Все пришло точно до грамма. Все очень свежее, ароматное. Продавец вежливый. Отправка вовремя. Товар упакован хорошо. Рекомендую к сотрудничеству!

Купил

Александр Михайлович

Каланчак,Херсонская область

13.10.2018

Текст
Заказ прислали быстро через три дня. Вкусом и качеством приправы ОЧЕНЬ доволен.Добавляю в кофе и получаю вкус шоколада) Спасибо!!!Всё на высшем уровне качество и обслуживание-ЛЮКС!!! Процветания магазину и успехов!!!

Питання (0)
Відгуки (2)
Register to leave a review about the product and earn reward points!
Ирина Владимировна
Ирина Владимировна
12.02.2021
Приобрела специи. Все пришло точно до грамма. Все очень свежее, ароматное. Продавец вежливый. Отправка вовремя. Товар упакован хорошо. Рекомендую к сотрудничеству!
Александр Михайлович
Александр Михайлович
13.10.2018
Заказ прислали быстро через три дня.
Вкусом и качеством приправы ОЧЕНЬ доволен.Добавляю в кофе и получаю вкус шоколада)
Спасибо!!!Всё на высшем уровне качество и обслуживание-ЛЮКС!!!
Процветания магазину и успехов!!!