0
0

Олія жожоба Triuga, 75мл

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Triuga
  • Бонусні бали: 10
  • Наявність: Немає в наявності
197 грн.
Повідомити про наявність

100% НАТУРАЛЬНА ОЛІЯ ЖОЖОБА має широкий спектр дії та рекомендована для використання:

ДЛЯ ШКІРИ: живить, пом'якшує, зволожує, знімає сухість та подразнення, зберігає водний баланс у шкірі та має антиоксидантний ефект. Розгладжує зморшки, відновлює тонус шкіри, покращує колір обличчя. Підходить для всіх типів шкіри навіть для чутливої. Не забиває пори. Можна використовувати для шкіри довкола очей. Відновлює, пом'якшує та захищає шкіру губ. Ідеально підходить для догляду за бровами. Пом'якшує та зволожує кутикулу. Можна використовувати для масажу та зняття макіяжу. Запобігає появі розтяжок, зміцнює тургор шкіри.

ДЛЯ ВОЛОССЯ: для зміцнення та відновлення пошкодження волосся. Живить і зволожує шкіру голови, попереджає появу лупи та стимулює ріст волосся. Нормалізує вироблення себуму. Надає блиску та здорового вигляду. Захищає від дії зовнішніх факторів.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Можна використовувати у чистому вигляді; для збагачення готових косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, бальзамів; змішувати з іншими оліями, у тому числі ефірними. Наносити на вологу шкіру. Втирати в коріння та наносити по всій довжині волосся.

СКЛАД: масло жожоба / simmondsia chinensis seed oil

Відгуки покупців про товар

Немає відгуків

Питання (0)
Відгуки (0)
Register to leave a review about the product and earn reward points!

Відгуків про цей товар ще не було.