0
0

Амарантове борошно, 500г

Відгуки:
(10)
  • Бонусні бали: 3
  • Наявність: Немає в наявності
60 грн.
Повідомити про наявність

Продовольча комісія ООН визнала амарант культурою XXI століття. За змістом корисних речовин ця рослина у багато разів перевершує пшеницю та інші традиційні злакові культури.

Зерна амаранту - це справжній цілющий дар. Це найяскравіший приклад «лікарської їжі» - масло і борошно амаранту можна вживатися в їжу як звичайний харчовий продукт і при цьому надавати виражене лікувально-профілактичну дію.

Амарантове борошно має високу біологічну цінність, служить багатим джерелом мінеральних речовин, таких як кальцій, магній, фосфор, і вітамінів С і РР. Крім того, в амарантового борошні міститься велика кількість білка і клітковини.

Амарантове борошно в кілька разів перевершує всі інші рослинні продукти за змістом такого важливого біологічно активної речовини, як сквален. Сквалеон регулює обмінні процеси в організмі, нормалізує рівень холестерину, захищає клітини від токсинів, має регенеративним ефектом, має виражену антиоксидантну та імуномодулюючу дію.

Амарантове борошно не містить глютену і може стати основою для створення продуктів для хворих на целіакію або глютеновой ентеропатію, без додавання пшеничного борошна.

Борошно амаранту. Застосування в кулінарії

Борошно з насіння амаранту дозволить урізноманітнити і збагатити раціон харчування дорослих і дітей.

Амарантового борошно можна додати в будь-які каші, густі супи, м'ясний фарш (замість хліба) або використовувати для панірування.

Каша

У гарячу воду при постійному помішуванні засипати амарантового борошно в співвідношенні 2 до 1 і довести до кипіння. Далі додати зелень і рослинне масло.

Додавати амарантового борошно в інші каші в співвідношенні 2 до 1

Салат

Додавати 1 ч.л. в овочевий салат.

Чай з амаранту

1ч.л. борошно насіння амаранту, додана в будь-який чай, допоможе зміцнити імунітет, позбавити від головного болю і вбереже від нервових розладів.

Амарантові котлети

  • 100г борошна насіння амаранту.
  • 50 г дрібно натертої моркви,
  • 50 г горохового пюре,
  • 2 яйця,
  • сіль.
Спосіб приготування: всі інгредієнти ретельно перемішати, сформувати котлети, обваляти в панірувальних сухарях і смажити на олії.

Напій сили

Цей корисний енергетичний коктейль особливо корисний мужчінам.Мякоть двох стиглих томатів розім'яти виделкою Додамо 150 мл кисломолочного напою типу айрану, 1 ст. ложку борошна насіння амаранту і трохи меленого чорного перцю.

У кулінарії

Додавання борошна насіння амаранту в випічку сприяє очищенню шлунково кишкового тракту від шкідливих шлаків і токсинів.

Амарантові тортильї

  • 1/2 чашки борошна насіння амаранту.
  • 1/2 ч. Л. солі.
  • 1 ст. л. рослинної олії.
  • 1 / 4-1 / 2 чашка води.
Спосіб приготування: змішати борошно з сіллю і 1 ст. ложкою олії. додавати воду, поки не вийде густе тісто. Посипати поверхню столу або дошки борошном, розділити тісто на 4 рівні частини. розкачати їх в коржики. Смажити їх на розігрітій сковороді. коли підрум'яниться. перевернути. Можна подавати з йогуртом або сметаною.

Амарантові оладки

  • 500 мл кислого кефіру або простакваші.
  • 100 г пшеничного борошна.
  • 50 г борошна насіння амаранту.
  • 2 яйця .
  • 1 ч. Ложка соди.
  • сіль за смаком.
Спосіб приготування: кефір.яйца. цукор. сіль ІзОД перемішати до отримання однорідної маси, додати борошно частинами, перемішати до отримання однорідної маси. При додаванні невеликої кількості борошна оладки вийдуть легкими інежнимі, при сметаноподібної консистенції тесту оладки будуть більш щільними і ситними. Смажити на середньому вогні на соняшниковій олії.

Яблука в амарант

  • 8 очішенних і порізаних яблук,
  • 1 ст. ложка меду,
  • 1ч. ложка кориці,
  • 1/4 ст. борошна насіння амаранту,
  • 1/4 склянки води,
  • 100г вершкового масла.
Спосіб приготування: яблука злегка відварити, додати до них мед, корицю, розтоплене масло і борошно, ретельно перемішати. Сковорідку або форму змастити жиром, присипати панірувальними сухарями і викласти на неї отриману масу. Випікати 20 хв при температурі 175 "С.

Борошно амаранту. Застосування в народній медицині

Показання:
  • серцево-судинні захворювання;
  • атеросклероз;
  • захворювання і ураження печінки;
  • онкологічні захворювання;
  • діабет і порушення обміну речовин;
  • відновлення і зміцнення імунної та гормональної системи;
  • відновлення і омолодження всього організму;
  • відновлення втрачених сил після фізичних навантажень, а також після операцій;
  • дієтичний продукт при целіакії, аутизмі.
Відгуки покупців про товар 4.4 із 5

Полезная мука для людей с инсулинорезистентностью

Виктор

Сумы

23.05.2020

Текст
Добавляем муку к обычной или лучше муке из твердых сортов. Получается очень вкусно и полезно. Масса продукта соответствует заявленной. Качество муки высокое. Продавцу спасибо за оперативную доставку!

Олег

Ужгород

28.03.2020

Текст
Все отлично

Наталья Леонидовна

Летичев

30.01.2020

Текст
Эту муку употребляю уже 2 недели. По ложке в кашу, полезно для желудка (вроде :)) Привкус интересный, своеобразный. А ещё ей хорошо супчик загущивать, чуть постоит и такой наваристый прямо становится. Насколько она полезна - можно будет судить через месяц хотя бы, но на вкус хорошо.

Марианна Юрьевна

Кривой Рог

13.04.2019

Текст
Использую для приготовления каши дочке, добавляю мед и кокосовое масло, получается полезная и очень интересная на вкус каша. Спасибо, довольны, будем еще заказывать.

Амарантова мука

Анастасія

Київ

02.04.2019

Текст
Мені не сподобалося! За такі гроші товар має бути якісний! А мука з землею. Я не задоволена. Гроші витрачені в пусту!

Галина Іванівна

Чернівці

07.09.2018

Текст
Доставили швидко. Якість товару хороша.

Наталія

Львів

22.02.2018

Текст
Дякую! наполовину із пшеничною мукою дуууже смачні блінчики-не встигаю жарити)-і дитина і чоловік з нетерпінням чекають)

Ольга

Надвірна

17.07.2017

Текст
Мука добра. Але для оладів та хліба в хлібопічку не підходить. Додавала трішки до сирників, по 1 ст. л.

мука амаранта

Елена

Покров

02.03.2017

Текст
Все очень хорошая.

Рецепты

Сергей

19.09.2014

Текст
Круто, спасибо за рецепты!!!

Питання (1)
Максим

А это у вас цельнозерновая мука или из шрота?

Администратор
Мука амаранта цельнозерновая.
Відгуки (10)
Register to leave a review about the product and earn reward points!
Виктор
Виктор
23.05.2020
Добавляем муку к обычной или лучше муке из твердых сортов. Получается очень вкусно и полезно.
Масса продукта соответствует заявленной. Качество муки высокое.
Продавцу спасибо за оперативную доставку!
Олег
Олег
28.03.2020
Все отлично
Наталья Леонидовна
Наталья Леонидовна
30.01.2020
Эту муку употребляю уже 2 недели. По ложке в кашу, полезно для желудка (вроде :)) Привкус интересный, своеобразный. А ещё ей хорошо супчик загущивать, чуть постоит и такой наваристый прямо становится. Насколько она полезна - можно будет судить через месяц хотя бы, но на вкус хорошо.
Марианна Юрьевна
Марианна Юрьевна
13.04.2019
Использую для приготовления каши дочке, добавляю мед и кокосовое масло, получается полезная и очень интересная на вкус каша. Спасибо, довольны, будем еще заказывать.
Анастасія
Анастасія
02.04.2019
Мені не сподобалося! За такі гроші товар має бути якісний! А мука з землею. Я не задоволена. Гроші витрачені в пусту!
Галина Іванівна
Галина Іванівна
07.09.2018
Доставили швидко. Якість товару хороша.
Наталія
Наталія
22.02.2018
Дякую! наполовину із пшеничною мукою дуууже смачні блінчики-не встигаю жарити)-і дитина і чоловік з нетерпінням чекають)
Ольга
Ольга
17.07.2017
Мука добра. Але для оладів та хліба в хлібопічку не підходить. Додавала трішки до сирників, по 1 ст. л.
Елена
Елена
02.03.2017
Все очень хорошая.
Сергей
Сергей
19.09.2014
Круто, спасибо за рецепты!!!