0
0

Перець духмяний мелений, 100г

Відгуки:
(3)
  • Бонусні бали: 6
  • Наявність: В наявності
126 грн.
100г
1кг

Застосування духмяного перцю в кулінарії

Духмяний перець використовується для приготування супів (солянка, борщ, щі, вуха, харчо і ін.), Бульйонів і салатів, закусок, других страв, консервів і копченостей з м'яса, риби, домашньої птиці і дичини, пудингів, других страв і десертів з рису, овочевих і фруктових маринадів, соусів, лікерів, рому, ячмінного вина.

Мелений перець кладуть в ковбаси, сардельки, сосиски, паштети, тверді сири, хлібобулочні вироби і солодку випічку (тісто для пряників, печива, кексів). Також він використовується в різних приправах (сумішах прянощів).

Духмяний перець - прекрасний консервант, це давно було відомо морякам, які, йдучи в плавання, посипали їм шматки м'яса.

Духмяний перець - сильна пряність. Він майже не розчиняється у воді і змінює не тільки аромат страви, а й його смак. Тому користуватися ним слід дуже обережно. Також слід пам'ятати про значну різницю в нормах його закладки в залежності від того, в яке середовище запашний перець поміщають: холодну воду, киплячу воду або оцтовий розчин. Цю пряність нерідко використовують замість чорного перцю.

Запашний перець добре поєднується з часником, лавровим листом, базиліком, коріандром, кропом, петрушкою, цибулею, корицею, мускатним горіхом, гвоздикою і іншими прянощами.
Характеристики
Країна походження
Країна походження Мексика
Відгуки покупців про товар 5 із 5

Инна Александровна

Черкассы

27.11.2020

Текст
Спасибо, очень довольна покупкой. Товар качественный.

Валерия

Киев

16.11.2018

Текст
Мелкий помол, очень ароматный. С магазинным не сравнить-небо и земля!

перец душистый

Владимир

Николаев

16.11.2017

Текст
великолепен

Питання (0)
Відгуки (3)
Register to leave a review about the product and earn reward points!
Инна Александровна
Инна Александровна
27.11.2020
Спасибо, очень довольна покупкой. Товар качественный.
Валерия
Валерия
16.11.2018
Мелкий помол, очень ароматный. С магазинным не сравнить-небо и земля!
Владимир
Владимир
16.11.2017
великолепен