0.00 грн.
Зробити замовленняПаприка різана червона 3х3, 100г
- Бонусні бали: 2
- Наявність: Немає в наявності
42.00 грн.
100г
1кг
Застосування паприки в кулінарії
Паприка - використовується в мексиканській, іспанській, угорської, німецької кухні. Прекрасно поєднується з м'ясом, особливо свининою, куркою, овочами, особливо томатами і капустою, сиром, сиром, яйцями, рибою і морепродуктами. Кладуть паприку в гуляш, чилі, супи, соуси, салати, фаршировані яйця, рис, страви з меленого м'яса.Солодкий червоний перець можна додавати в картопляне пюре в поєднанні з базиліком, коріандром і часником. Пряність чудово доповнює м'ясо, страви з яєць (але не в Європі) і всяких ракоподібних. До рибних супів паприку додають в незначних кількостях, а до відвареної риби - в суміші з мускатом, петрушкою, цибулею і кропом.
Паприка чудово поєднується з часником, коріандром, базиліком, чабером і лавровим листом.
Характеристики
Країна походження
Країна походження
Узбекистан
Немає відгуків
Написати відгук
Питання (0)
Відгуки (0)
Register to leave a review about the product and earn reward points!
Відгуків про цей товар ще не було.