0
0

Насіння Чіа білі, 500г

Відгуки:
(3)
  • Бонусні бали: 8
  • Наявність: Немає в наявності
157.00 грн.
Повідомити про наявність
Насіння Чіа білі. Опис
Корисні властивості насіння Чіа
Рекомендації щодо Застосування насіння Чіа

Насіння Чіа білі. Опис

Білі насіння Чіа, або Шавлія іспанська (латин. Salvia hispanica) - рослина сімейства Ясноткові, вид роду Шавлія. Насіння Чіа зазвичай використовуються в їжу жителями деяких країн Латинської Америки (особливо Мексики), а також на південному заході США.

Білі насіння Чіа володіють високим вмістом антиоксидантів, амінокислот, альфа-ліноленової кислоти, клітковини, вітамінів і мікроелементів. За змістом Омега-3 насіння Чіа виступають фаворитом, випереджаючи навіть такий продукт як дикий лосось. Насіння білої Чіа в порівнянні з іншими різновидами шавлії містять найбільшу кількість поживних речовин і мікроелементів.

Корисні властивості насіння Чіа

Білі насіння Чіа містять величезну кількість легкозасвоюваного білка, який є основним джерелом енергії, виступає в якості будівельного матеріалу для гормонів, різних ферментів і тканин організму. Велика кількість клітковини забезпечує нормальне функціонування травного тракту, покращує перистальтику кишечника, сприяє його звільнення від залишків їжі і токсичних речовин.

Щоденне вживання насіння Чіа дозволяє стабілізувати захисні функції організму. За допомогою зміцнення імунної системи, ви знайдете стійкість до вірусів та інфекцій. Поліненасичені жирні кислоти Омега-3 і Омега-6 сприяють зниженню рівня холестерину, перешкоджають розвитку атеросклерозу, благотворно впливають на серцево-судинну систему.

Насіння Чіа знижують рівень цукру в кровоносній системі, тому рекомендуються при діабеті. Найбільшу користь продукт приносить людям з діабетом другого типу, у яких, як правило, спостерігається зайва вага.

Насіння Чіа сприяють схудненню. Ці крихітні насіння при змішуванні з водою за кілька хвилин перетворюються на твердий гель, вони вбирають в 12 разів більше його власної ваги. Те ж саме відбувається і в шлунку. Гель, який формується в шлунку, здатний ставити фізичний заслін між травними ферментами і вуглеводами, що уповільнює перетворення вуглеводів в цукор. Все це створює відчуття ситості і пригнічує тягу до фаст-фуду, що по суті позбавляє ваш організм від зайвих калорій і сприяє ефективній роботі шлунково-кишкового тракту.

Рекомендації щодо Застосування насіння Чіа

Білі насіння Чіа зазвичай замочують перед використанням у воді або іншої рідини приблизно на 40 хвилин. Насіння Чіа можна додавати в будь-які холодні напої, кисломолочні продукти, соки і коктейлі. Можна посипати каші і салати і десерти.Семена Чіа універсальні, вони чудово поєднуються з більшістю інгредієнтів і гармонують з безліччю страв. Можна використовувати насіння в випічці - замінити 1 яйце 1ст. ложкою насіння, що дуже важливо в приготуванні страв вегетаріанської кухні.

Не бажано піддавати насіння термічній обробці, тому що більшість поживних речовин руйнується.
Рекомендоване дозування насіння Чіа: від 1 до 4 столових ложок в день.
Відгуки покупців про товар 5 із 5

Светлана Николаевна

Мариуполь

11.01.2021

Текст
Всегда товар отличного качества! Спасибо!!

Максим

Хмельницкий

28.05.2020

Текст
Понравились.Спасибо.

Полезные семена

Виктор

Сумы

23.05.2020

Текст
Купил эти семена для укрепления иммунной системы в весенний период. Все же натуральные витамины и минералы гораздо лучше любых искусственных. Качество семян отличное, масса соответствует заявленной. Мне нравится! Продавцу большое спасибо за качественный товар и быструю доставку!

Питання (0)
Відгуки (3)
Register to leave a review about the product and earn reward points!
Светлана Николаевна
Светлана Николаевна
11.01.2021
Всегда товар отличного качества! Спасибо!!
Максим
Максим
28.05.2020
Понравились.Спасибо.
Виктор
Виктор
23.05.2020
Купил эти семена для укрепления иммунной системы в весенний период. Все же натуральные витамины и минералы гораздо лучше любых искусственных.
Качество семян отличное, масса соответствует заявленной. Мне нравится!
Продавцу большое спасибо за качественный товар и быструю доставку!