0
0

Дикий Шу Пуер

Відгуки:
(1)
  • Наявність: В наявності
3.28 грн.
г.
Мінімальна кількість замовлення цього товару 20 г.

Опис

Дикий пуер - це так званий комковий чай, отриманий з листя старих диких Пуерні дерев. Ростуть ці дерева в Китаї в провінції Юннань. Є думка, що урожай з диких дерев має більш високі лікувальні властивості, які взагалі для будь-якого пуеру просто унікальні. Вважається, що чим старше чайне дерево, тим більш насиченою і виразно стає смак його листя.

При швидких заварка настій дикого пуеру дає тонкий смак з яскраво вираженою кислинкою і ледь помітним деревним відтінком. При більш тривалому наполяганні в смаку з'являється приємна терпкість і невелика гірчинка, що переходить в свіже слідкувати-квіткове післясмак.

Після декількох нетривалих заварок смакові відчуття від цього чаю поступово змінюються, і на перший план починає виходити приємна кислинка з присмаком сухофруктів.

Саме завдяки листам зі старих дерев, в дикому пуер так яскраво виражена ця своєрідна кислинка властива всім шу пуер, за яку-то вони і так сильно полюбилися.

При перших заварювання дикий пуер має тонкий деревний запах з нотами чорносливу, з кожною новою заваркою деревні відтінки стихають, а на перший план починає виходити аромат сухофруктів.
 

Як правильно заварювати Пуер

Так як дикий пуер Комкова чай, його листя довго розкриваються, тому його краще заварювати так само як і пресований чай. Перші дві заварки настояти близько 1 хвилини і злити, а наступними вже можна насолоджуватися. Це робиться для того, щоб промити чай від можливого сміття і дати йому добре розкритися. Тільки при такому методі заварювання пуер зможе проявити свій справжній смак у всій красі.

Дикий пуер можна заварювати більше 10 разів, число заварок безпосередньо залежить від кількості чаю і розміру чайника, чим менше води міститься в чайник і чим більше там самого чаю, тим довше його можна заварювати.

Заварки можна робити як швидкими близько 3-5 секунд, тоді смак чаю буде більш тонким і багатогранним, а кількість можливих заварок виросте, так і давати чаю трохи настоятися 1-2 хвилини, тоді настій вийде більш насиченим і терпким, але заварок він дасть уже менше.
 
Відгуки покупців про товар 5 із 5

Дикий Шу Пуэр

Татьяна

Кременчуг

22.10.2017

Текст
Сильный чай) Заварили 1 раз длительно 2-3 мин....крепкий настой..согревает мощно и разгоняет кровь по жилам - тепло по телу "мягкое и сильное") Наверное, лучше для этого чая делать "быстрые" заварки..)) По качествам вкусовым практически как в описании - но сложно бывает уловить все моменты)

Питання (0)
Відгуки (1)
Register to leave a review about the product and earn reward points!
Татьяна
Татьяна
22.10.2017
Сильный чай)
Заварили 1 раз длительно 2-3 мин....крепкий настой..согревает мощно и разгоняет кровь по жилам - тепло по телу "мягкое и сильное")
Наверное, лучше для этого чая делать "быстрые" заварки..))
По качествам вкусовым практически как в описании - но сложно бывает уловить все моменты)