0.00 грн.
Зробити замовленняПсиліум, 100г
- Бонусні бали: 7
- Наявність: В наявності
140.00 грн.
100г
500г
Опис
Псиліум – цінне джерело розчинної клітковини, яке використовується як дієтична добавка. Його одержують з оболонки насіння подорожника. У виробництві цієї речовини лушпиння обробляється та подрібнюється до стану борошна.Завдяки своїм властивостям, псиліум широко застосовується в гастроентерології та терапевтичній практиці.
Насіння подорожника містить близько 70% розчинних волокон, які відповідають за здатність перетворення порошку на гель. Це надає їм сорбційні властивості та сприяє нормалізації випорожнень.
Псиліум рекомендують використовувати для лікування порушень функції шлунка і кишківника.
Корисні властивості псиліуму
- покриває потребу організму в клітковині,
- покращує моторику кишківника,
- позбавляє від запору та діареї,
- знімає симптом роздратованого кишківника та виразкового коліту,
- усуває прояви підвищеної кислотності,
- нормалізує рівень холестерину та глюкози у крові,
- покращує обмінні процеси,
- запобігає серцево-судинним захворюванням,
- сприяє схудненню,
- допомагає при гіпертонії та діабеті.
Показання до застосування
- закрепи - псиліум покращує перистальтику кишківника;
- синдром подразненого кишківника (СРК) - зменшує біль в животі, здуття та порушення травлення;
- діарея - поглинає надлишкову рідину, покращує консистенцію випорожнень;
- високий рівень холестерину - нормалізує показники загального холестерину та знижуює рівень «поганого» холестерину (LDL);
- контроль рівня цукру в крові - підвищує чутливість до інсуліну, гормону, що регулює показники глюкози;
- незбалансований склад мікробіома – служить пребіотиком, який забезпечує зростання та розвиток корисних бактерій у кишечнику.
Використання
При споживанні псиліум рекомендується приймати велику кількість води.Рекомендована добова доза становить 20 гр.
Висипати до склянки 10 г лушпиння псиліум і залити теплою водою - змішати, і випити через 4-5 хвилин.
Застосовувати 2 рази на день за 15-30 хвилин до їжі.
Псиліум використовують як загущувач в супах і соусах. Але найсмачніше — це випічка. Псиліум додають в борошно і готують смачні та збалансовані страви.
Млинці, сирники, кекси, хліб, капкейки з псиліумом забезпечують оптимальний баланс білків/жирів/вуглеводів, дозволяють зробити випічку низькокалорійною і підходять для режиму схуднення.
Країна походження: Індія
Користь є - і вона тут
Вікторія
Черкаси
17.08.2024
Текст
Обожнюю ваш магазинчик!!!
Псиліум це просто знахідка для мене. Вистачає надовго, а користі багато.
Спражнє задоволення.
Ольга
Черкаси
19.03.2024
Текст
Спробувала сьогодні додати в сирники(роблю по рецепту Клопотенко) замість борошна і сподобалось. Треба було покласти вдвічі менше борошна. Отримала корисний сніданок. Дякую!
Написати відгук
Питання (0)
Відгуки (0)
Register to leave a review about the product and earn reward points!
Відгуків про цей товар ще не було.