0
0

Збір "Гінекологічний", 250мл

Відгуки:
(0)
  • Бонусні бали: 13
  • Наявність: Немає в наявності
268 грн.
Повідомити про наявність

Гінекологічний бальзам на травах.

Це трав’яний комплекс, що має особливі властивості, спрямовані на поліпшення жіночого здоров’я. Дія цих трав перевірено часом.

Склад бальзаму складається з найкращих лікарських трав:

Шавлія лікарська має протизапальну, кровоспинну, ранозагоювальну, в’яжучу дію. Зміцнює епітелій, покращує роботу шлунково-кишкового тракту, має помірний спазмолітичний ефект. Тонізує серцевий м’яз, нормалізує обмінні процеси в організмі, позитивно впливає на стан нервової та кровотворної систем. Науково підтверджено факт позитивного впливу шавлії на статеву систему та вироблення гормонів, що сприяє зачаттю.

Червона щітка здатна вилікувати низку гінекологічних захворювань. Дуже ефективно ця рослина при ендометріозі, гормональному дисбалансі на тлі порушень функції надниркових залоз, щитовидної та статевої залоз, при запальних процесах, викликаних грибковими, бактеріальними та вірусними інфекціями. Рослина очищає організм від токсинів та шлаків, нормалізує обмін речовин та менструальний цикл, підвищує рівень гемоглобіну, посилює імунітет, покращує працездатність, знімає спазм судин, сприяє підвищенню витривалості організму та потенції.

Борова матка має протизапальну, протимікробну, протипухлинну, розсмоктуючу, спазмолітичну та сечогінну дію, підвищує імунітет. Препарати з неї здатні збільшувати функціональну активність матки та придатків, покращувати роботу репродуктивної системи загалом.

Грушанка кругліста ефективна для профілактики гінекологічних запальних процесів, безпліддя. Вона знижує непрохідність маткових труб, сприяє зменшенню кістозних утворень, фіброміом, ерозій, супутніх маткових кровотеч.

Наш бальзам здатний вирішити різні гінекологічні проблеми:

  • Безпліддя;
  • Кіста, поліпи матки, міома, ендометріоз;
  • Ерозія шийки матки;
  • Полікістозу яєчників;
  • Мастопатія;
  • Захворювання сечостатевої системи;
  • Різні запалення жіночих статевих органів.

Для профілактики гінекологічних запальних процесів ми рекомендуємо в комплексі з гінекологічним бальзамом також застосовувати настойку воскової молі.

Як приймати Бальзам Гінекологічний

Бальзам приймати внутрішньо за 30 хвилин до їди.
1 ч. л. 3 рази на день протягом 1-6 місяців.
 

Склад

Трави Грушанки Круглолистої, Борової Матки, Шавлії Лікарської, Червоної Щітки, пшеничний спирт.

Відгуки покупців про товар

Немає відгуків

Питання (0)
Відгуки (0)
Register to leave a review about the product and earn reward points!

Відгуків про цей товар ще не було.