0
0
Закінчується

Серпіна Himalaya, 100таб.

Відгуки:
(1)
  • Виробник: Himalaya Herbals
  • Бонусні бали: 11
  • Наявність: В наявності
216 грн.

Серпіна (Serpina) – це аюрведична добавка, яка допомагає позбутися тривожних розладів. Натуральні трави, що містяться в цьому продукті, допомагають відновити нормальний кров'яний тиск. Всі трави безпечні та натуральні та не викликають побічних ефектів. Допомагає контролювати занепокоєння та стимулює нормальне функціонування всіх органів. Складається з натуральних трав, які підвищують енергію та зменшують занепокоєння.

Серпіна є чудовою трав'яною сумішшю, яка сприяє нормальному функціонуванню серцевого м'яза. Стимулює серце, регулює потік крові по всьому організму. Складається із натуральних інгредієнтів і може регулярно прийматися для боротьби з тривожними розладами.

Серпіну зменшує периферичні запаси котеламіну (норадреналіну), що сприяє зниженню артеріального тиску. Серпіна знижує адренергічний тон серця та допомагає контролювати занепокоєння. Таким чином, засіб благотворно діє при лікуванні розладів пов'язаних з нервовою напругою, занепокоєнням та підвищеним тиском. Стимулює дихання, розслабляє гладку мусклатуру і знімає надмірну напругу серцевого м'яза.


Склад: Сарпагандха корінь (Раувольфія зміїна).


Спосіб застосування та дози

У більшості випадків Серпіну застосовують по 2 таб. 2 рази на день. Для визначення дозування, яке найкраще відповідатиме вашому стану, будь ласка, проконсультуйтеся з фахівцем.


Протипоказання
Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту.

Відгуки покупців про товар 5 із 5

Ольга

Черкаси

15.05.2023

Текст
За порадою взяла для зниження тиску. препарат працює, але треба правильно підібрати дозу. Сподобався натуральний склад препарату. Дякую за пораду.

Питання (0)
Відгуки (0)
Register to leave a review about the product and earn reward points!

Відгуків про цей товар ще не було.