0
0

Септілін Himalaya, 60таб.

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Himalaya Herbals
  • Бонусні бали: 15
  • Наявність: В наявності
304 грн.

Септилін має імуномодулюючі та протизапальні властивості, які посилюють неспецифічну імунну реакцію організму. Septilin стимулює фагоцитоз шляхом активації макрофагу, збільшує кількість поліморфонуклеарних клітин та допомагає подолати інфекцію. Septilin створює опір інфекції та допомагає запобігти повторній інфекції. Septilin збільшує диференціювання макрофагу гранулоциту, підвищує природну активність клітин – вбивць хвороботворних мікроорганізмів та залежну антитіл цитотоксичність. Стимулюючий ефект Септиліну на гуморальну імунітет збільшує кількість клітин, що формують антитіла, таким чином збільшуючи виділення антитіл у кровообіг. Септилін також збільшує синтез зритропоетичних гранулопоетичних клітин - попередників, і первинних мієлоцитів. Має виражену ранозагоювальну дію.

Показання до застосування: Як щоденна біоактивна добавка для покращення імунітету схильних до інфекції людей. Для лікування захворювань: Інфекції верхніх дихальних шляхів – фарингіти, тонзиліти, ангіни, ларингіти, синусити тощо. Інфекції нижніх дихальних шляхів – трахеїти, трахеобронхіти, бронхіти. Алергічні реакції верхніх дихальних шляхів. Допоміжний засіб при лікуванні будь-яких інфекцій та зниження імунітету та імунодефіциті. Як допоміжний засіб при пародонтиті, гінгівіті, стоматиті, ранозагоювальні (прийом одночасно з курсом Пуріма) інфекції м'яких тканин і шкіри (фурункули, абцеси, рани). Інфекції очей. Особливо ефективний при лікуванні Лор – захворювань, у тому числі отитів. Лікує хвороби суглобів, особливо у поєднанні з румалами.

Спосіб застосування: Приймати за 1-2 години до їжі при запалених процесах органів дихання. При запалених процесах у нирках приймати через 2 години після їди, комбінуючи курс Септиліну з препаратами, що покращують функцію нирок. Запивати гарячою водою. При фарингіті прийом препарату може бути збільшений до 3-х разів на день. Запивати теплою кип'яченою водою. Для підвищення імунітету приймати пенрву тиждень по 2 таблетки 2 рази на день, вранці натщесерце за 1 годину до їжі та ввечері через 2-3 години після їжі, потім по 1 таблетці вранці та ввечері.

Побічні ефекти: Сироп Септиліну та таблетки, як відомо, не мають жодних побічних дій, якщо приймаються згідно з запропонованим дозуванням. При перевищенні дози Септиліну він діє як імуносупресант!

Склад: Кожна таблетка Септеліну містить: - Pdrs. Guggulu (Balsamodendron mukul Syn. Commiphora wightii) (Purified) 0.324g - Shankh bhashma 64mg - Exts. Maharasnadi quath 130mg - Guduchi (Tinospora cordifolia) 98mg - Manjishtha (Rubia cordifolia) 64mg - Amalaki (Emblica officinalis) 32mg - Shigru (Moringa pterygosperma) 32mg - Yashtiglamr

Відгуки покупців про товар

Немає відгуків

Питання (0)
Відгуки (0)
Register to leave a review about the product and earn reward points!

Відгуків про цей товар ще не було.