0
0

Мешашрингі Himalaya, 60таб.

Відгуки:
(2)
  • Виробник: Himalaya Herbals
  • Бонусні бали: 16
  • Наявність: В наявності
313 грн.

Мешашринги - Джімнема Сільвестра, що росте в тропічних лісах Індії, століттями використовувалася індусами для нормалізації рівня цукру в крові. Джімнема згадується в Аюрведі з шостого століття до нашої ери, як «вбивця солодощі» або «руйнівна цукор». Джімнема знижує надлишковий вміст цукру в організмі, сприяє відновленню клітин підшлункової залози, що виробляють інсулін, перешкоджає розвитку цукрового діабету. Речовини, що входять до складу Джімнеми Сильвестри, такі як Джімнемова кислота, потрапляючи на язик, блокують відчуття солодкого. Нанесення на язик джімнемату калію (речовини, виділеного з цієї рослини) призводить до втрати сприйняття солодкого – цукор викликає у роті відчуття піску. Ця рослина використовується в програмах регулювання ваги, знімає залежність від солодкого та бажання «їсти на нервовому ґрунті». Рекомендується як харчова добавка особам з підвищеним ризиком захворювання на діабет і хворим на діабет, які проходять курс лікування дієтою.

Знижує рівень цукру, перешкоджаючи процесу абсорбції глюкози в кишечнику, покращує поглинання глюкози клітинами, перешкоджає гормонам надниркових залоз стимулювати синтез глюкози в печінці. Знижує рівень НbA1c та глікозильованих протеїнів плазми крові. При діабеті 1 типу відновлює нормальний рівень цукру за рахунок активізації дії інсуліну та зниження інсулін-резистентності тканин організму. Викликає регенерацію та ревіталізацію залишкових інсулін-секретуючих клітин підшлункової залози, збільшуючи вдвічі їх кількість. При діабеті 2 типу – знижує глюкозу крові, зменшує або повністю усуває (понад 20% хворих) потребу в цукрознижувальних препаратах. У здорових добровольців не знижує рівень цукру.

Унікальна дія трави полягає в тому, що вона допомагає відновити бета клітини підшлункової залози, що відповідають за вироблення інсуліну. Стимулює вироблення інсуліну.

Властивості:

  • Знижує рівень LDL (поганого) холестерину
  • Покращує травлення, усуває запори
  • Мочегонний, усуває затримку рідини та набряки в організмі
  • Засіб лікування ревматоїдного артриту та подагри
  • Застосовується при захворюваннях печінки
  • Знижує апетит
  • Застосовується для лікування катаракти

Застосування:

1 таблетка 2 рази на день за 30-60 хвилин до їди.

Склад:
Екстракт листя джімнеми болотяної.
Відгуки покупців про товар 5 із 5

Валерія

Черкаси

23.04.2024

Текст
У мене цукор 7 або 8. Приймаю Мешашрінгі і вона мені допомагає тримати його в нормі. Дієту теж використовую. Рекомендую тим у кого така проблема.

Ольга

Черкаси

15.05.2023

Текст
За порадою менеджера купила ці таблетки. Результат відчула десь через тиждень прийому. дійсно апетит зменшився. На солодке не тягне. Дякую за пораду.

Питання (0)
Відгуки (0)
Register to leave a review about the product and earn reward points!

Відгуків про цей товар ще не було.