0
0
Закінчується

Олія чорного кмину Triuga, 75мл

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Triuga
  • Бонусні бали: 11
  • Наявність: В наявності
214 грн.

100% натуральна масло ЧОРНОГО КМИНУ має антисептичну, антибактеріальну, протизапальну, протигрибкову та противірусну дію. Ефективно при вугровому висипі та алергічних реакціях на шкірі, дерматитах, екземі, псоріазі, герпесі та грибкових ураженнях шкіри. Рекомендується для догляду за проблемною шкірою будь-якого типу з гострими чи застійними запальними процесами. Знімає запалення, запобігає появі постугрових слідів, покращує структуру та рельєф шкіри. Пом'якшує, освіжає, тонізує, розгладжує зморшки, підвищує пружність та еластичність шкіри.

Ідеально у догляді за пошкодженим волоссям, при лупі та випаданні волосся. Стимулює та прискорює їх зростання. Покращує стан шкіри голови і допомагає позбутися лупи.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Можна використовувати у чистому вигляді; для збагачення готових косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, бальзамів; змішувати з іншими оліями, у тому числі ефірними. Чисте масло потрібно використовувати дуже обережно, і лише на уражені ділянки шкіри, завдаючи кілька крапель безпосередньо на шкіру.

Склад: олія чорного кмину / nigella sativa seed oil

Відгуки покупців про товар

Немає відгуків

Питання (0)
Відгуки (0)
Register to leave a review about the product and earn reward points!

Відгуків про цей товар ще не було.