0
0
Закінчується

Олія рисових висівок Triuga, 75мл

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Triuga
  • Бонусні бали: 5
  • Наявність: В наявності
100 грн.

100% натуральна масло РИСОВИХ ОТРУБІВ має широкий спектр дії і рекомендована для використання:

ДЛЯ ШКІРИ: сприяє швидкій регенерації шкіри, живить, пом'якшує, зволожує, знімає сухість та подразнення. Має протизапальну та ранозагоювальну дію. Усуває плями по акне. Покращує мікроциркуляцію та запобігає появі капілярної сіточки. Розгладжує зморшки, відновлює тонус шкіри, підвищує її пружність та еластичність. Підходить для всіх типів шкіри навіть для чутливої. Не забиває пори. Можна використовувати для шкіри довкола очей. Запобігає появі розтяжок, зміцнює тургор шкіри. Ідеально підходить для догляду за бровами. Пом'якшує та зволожує кутикулу.

ДЛЯ ВОЛОССЯ: для тонкого та пошкодженого волосся. Зміцнює та відновлює волосся, живить та зволожує шкіру голови, попереджає появу лупи, стимулює ріст волосся. Нормалізує вироблення себуму. Надає блиску та здорового вигляду. Захищає від дії зовнішніх факторів.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Можна використовувати у чистому вигляді; для збагачення готових косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, бальзамів; змішувати з іншими оліями, у тому числі ефірними. Наносити на вологу шкіру. Втирати в коріння та наносити по всій довжині волосся.

СКЛАД: олія рисових висівок / rice bran oil

Відгуки покупців про товар

Немає відгуків

Питання (0)
Відгуки (0)
Register to leave a review about the product and earn reward points!

Відгуків про цей товар ще не було.