0
0

Аюрведичний порошок Ветивер, 50г

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Triuga
  • Бонусні бали: 5
  • Наявність: Немає в наявності
105 грн.
Повідомити про наявність

У косметології ветивер славиться антисептичними, тонізуючими та омолоджуючими властивостями. Завдяки можливості стимулювати синтез природного колагену та меланіну, цей порошок підвищує еластичність шкіри, розгладжує мімічні зморшки. Очищає пори від забруднень та звужує їх, регулює роботу сальних залоз. Чинить протизапальну дію, усуває почервоніння та подразнення, ефективно охолоджує шкіру та заспокоює її. Не допускає негативного впливу УФ, проте має здатність закріплювати засмагу. Також використовується у догляді волосся: насичує волосяні цибулини киснем, швидко відновлює після хімічних ушкоджень; захищає від несприятливих факторів. Знімає запалення шкіри голови, надає приємного відчуття прохолоди.

Склад: 100% чистий порошок Vetiveria Zizanoides

Протипоказання: Індивідуальна чутливість.

Спосіб застосування:

Приготування маски

1 ч.л. порошку розвести теплою водою до консистенції пасти. Нанести суміш на необхідну ділянку шкіри: обличчя, зону декольте, руки, шкіру голови, волосся і т.д.  Залишити на 15-20 хв, як маску. Змити теплою водою. При необхідності протерти шкіру обличчя тоніком і нанести живильний крем.

Приготування відвару

Залити 1 ст.л. порошку водою (500 мл), довести до кипіння, кип'ятити 3 хв. Наполягати протягом 3-5 годин. Процідити.

Приготування настоянки

Залити 1 ст.л. порошку теплою водою (500 мл) та залишити на ніч. Процідити. Зберігати у холодильнику не більше 2-3 діб. Використовувати для вмивання, протирання шкіри обличчя, для промивання волосся після миття.

Відгуки покупців про товар

Немає відгуків

Питання (0)
Відгуки (0)
Register to leave a review about the product and earn reward points!

Відгуків про цей товар ще не було.