0
0

Аюрведичний порошок Бутея, 50г

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Triuga
  • Бонусні бали: 3
  • Наявність: Немає в наявності
58 грн.
Повідомити про наявність

В аюрведі Бутея є прекрасним антиоксидантом і регенеруючим засобом. При висипаннях на шкірі, дрібних порізах, подразненнях має протизапальну та заспокійливу дію. Ефективно очищає пори від забруднень, звужує їх. Регулює роботу сальних залоз. Має здатність охолоджувати при сонячних опіках. У використанні для волосся, відновлює їх структуру, зміцнює волосяні цибулини. Стабілізує синтез колагену на необхідному рівні, стимулює ріст волосся від самого коріння. Нормалізує виділення шкірного жиру, усуває свербіж та лупу. Надає волоссю приголомшливу щільність та об'єм.

Склад: 100% чистий порошок Butea monosperma powder

Протипоказання: Індивідуальна чутливість.

Спосіб застосування:

Приготування маски

1 ч.л. порошку розвести теплою водою до консистенції пасти. Нанести суміш на необхідну ділянку шкіри: обличчя, зону декольте, руки, шкіру голови, волосся і т.д.  Залишити на 15-20 хв, як маску. Змити теплою водою. При необхідності протерти шкіру обличчя тоніком і нанести живильний крем.

Приготування відвару

Залити 1 ст.л. порошку водою (500 мл), довести до кипіння, кип'ятити 3 хв. Наполягати протягом 3-5 годин. Процідити.

Приготування настоянки

Залити 1 ст.л. порошку теплою водою (500 мл) та залишити на ніч. Процідити. Зберігати у холодильнику не більше 2-3 діб. Використовувати для вмивання, протирання шкіри обличчя, для промивання волосся після миття.

Відгуки покупців про товар

Немає відгуків

Питання (0)
Відгуки (0)
Register to leave a review about the product and earn reward points!

Відгуків про цей товар ще не було.