0
0

Аюрведичний порошок Бала, 50г

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Triuga
  • Бонусні бали: 2
  • Наявність: Немає в наявності
44 грн.
Повідомити про наявність

Властивості бала: антисептичні, тонізуючі, пом'якшувальні та освіжаючі. Знімає запалення та подразнення шкіри. Загоює невеликі ранки, рубці та дрібні ушкодження. Ефективно очищає пори від забруднень та надлишкового жиру. Діючий засіб проти акне. Регенерує клітини шкіри, нейтралізує дію вільних радикалів, розгладжує зморшки. Після використання як маска для обличчя, шкіра стає гладкою і шовковистою. Порошок бала живить шкіру корисними мікроелементами, покращує обмінні процеси між дермою та епідермісом, затримує воду у клітинах.

Склад: 100% чистий порошок Sid kordifoliya

Протипоказання: Індивідуальна чутливість.

Спосіб застосування  

Приготування маски

1 ч.л. порошку розвести теплою водою до консистенції пасти. Нанести суміш на необхідну ділянку шкіри: обличчя, зону декольте, руки, шкіру голови, волосся і т.д.  Залишити на 15-20 хв, як маску. Змити теплою водою. При необхідності протерти шкіру обличчя тоніком і нанести живильний крем.

Приготування відвару

Залити 1 ст.л. порошку водою (500 мл), довести до кипіння, кип'ятити 3 хв. Наполягати протягом 3-5 годин. Процідити.

Приготування настоянки

Залити 1 ст.л. порошку теплою водою (500 мл) та залишити на ніч. Процідити. Зберігати у холодильнику не більше 2-3 діб. Використовувати для вмивання, протирання шкіри обличчя, для промивання волосся після миття.

Відгуки покупців про товар

Немає відгуків

Питання (0)
Відгуки (0)
Register to leave a review about the product and earn reward points!

Відгуків про цей товар ще не було.